25 jaar Laarbeek

Op 1-1-2022 bestaat de gemeente Laarbeek 25 jaar. De gemeente organiseert dan enkele speciale activiteiten. Daarnaast wilden we graag iedereen de kans geven om een activiteit te organiseren in het kader van 25 jaar Laarbeek. Verenigingen of andere clubs die dat doen, konden een bijdrage krijgen. Van deze mogelijkheid hebben veel verenigingen gebruik gemaakt. In totaal zijn er zo’n 31 activiteiten gepland die een subsidie hebben gekregen. Door de vele aanvragen zijn we echter wel op het punt aangekomen dat het subsidiepotje voor de organisatie van deze feestelijke activiteiten leeg is. U kunt daarom helaas geen subsidie meer aanvragen.  

De activiteiten die subsidie hebben gekregen vinden in de loop van dit jaar plaats in de verschillende kernen. Wij wensen de organisaties van deze activiteiten veel succes en de bezoekers natuurlijk heel veel plezier.

 

Programma 25 jaar Laarbeek

Bij de nieuwjaarsreceptie op 3 januari staan we officieel stil bij de start van het jubileumjaar. Op 18 september is er een Open Huis van 11.00 tot 16.00 uur.  Op 9-11 december sluiten we het jubileumjaar af met een muziekweekend voor en door inwoners. 

Lees meer

Toolkit 25 jaar Laarbeek

Om eenduidig en krachtig te communiceren over 25 jaar Laarbeek helpen wij u met beeldmateriaal en vormgeving.

Lees meer