9 juli: Muziek door het Dorp

17 mei 2023
Nieuwsoverzicht homepage

Een bijzondere muzikale happening, een middag boordevol muziek, een ode aan de muzikale rijkdom van Laarbeek. Dat kun je verwachten op 9 juli in het centrum van Mariahout. Het dorp is het podium van dit unieke evenement. Een muzikale wandeling, die langs vier korte optredens van de drie grote muziekverenigingen van Laarbeek leidt.

Laarbeek is gezegend met drie grote harmonieën. Drie verenigingen met een eigen cultuur, een eigen DNA en een eigen geluid. Zelden zijn ze op één evenement te zien, maar 9 juli is die kans er wel. De harmonieorkesten van De Goede Hoop, Oefening & Uitspanning en St. Caecilia en de slagwerkgroep van O&U brengen een gevarieerd en aansprekend programma.

Het wordt een evenement voor iedereen, ook als je niet bekend bent met harmoniemuziek. De drie orkesten doen hun eigen ding, maar zorgen voor een kort, toegankelijk en licht programma. De gastheer van de dag neemt het publiek, onder muzikale begeleiding, mee van de ene naar de andere locatie. Er is koffie en thee bij het eerste concert voor de kerk. De route doet vervolgens het Openluchttheater aan om te eindigen op het Oranjeplein. Daar is eten en drinken om na te praten en elkaar te ontmoeten.

Geniet en proost mee bij Muziek door het Dorp. De route start om 14.30 uur bij de kerk in Mariahout. Toegang is gratis.

Contact

Telefoon: 0492 469 700

E-mail: gemeente@laarbeek.nl 

Bezoekadres:

Koppelstraat 37 
5741 GA Beek en Donk

Postadres:

Postbus 190
5740 AD Beek en Donk

Openingstijden 

Maandag, dinsdag, donderdag: 9.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 9.00 tot 19.30 uur
Vrijdag: 9.00 tot 12.30 uur

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Laarbeek