Aangepaste dienstverlening

Digitaal doorgeven of aanvragen

Zoals altijd kunt u bij de publieksbalie alleen volgens afspraak terecht. U kunt hier direct een afspraak maken. Maar vanwege het coronavirus kunt u voor onze producten beperkter afspraken maken. Heeft u vragen, een spoedgeval, of lukt het niet een passende afspraak te maken? Bel dan vooral met ons Klant Contact Centrum (0492 469 700). Wij helpen u graag en zoeken samen met u naar een passende oplossing.

Voor vragen over bouwen, verbouwen, iets slopen, bomen kappen, of  iets anders waarvoor een omgevingsvergunning nodig is, kunt u tijdelijk geen online-afspraak maken. Wilt u een medewerker spreken? Maak dan een afspraak via telefoonnummer 0492 469 700.

Als u iets aan ons wilt doorgeven of wilt aanvragen, kan dat vaak ook via onze website. Handig, dan hoeft u niet naar het gemeentehuis te komen!

Product Hoe aan te vragen (via website)
Aangifte geboorte Geboorteaangifte
Gezondheidsverklaring voor het verlengen van het rijbewijs  Digitaal via de website van het CBR of op papier via de webshop van het CBR
Melding huwelijk/geregistreerd partnerschap Trouwen
Verhuizing (met uitzondering voor een verhuizing naar het buitenland Verhuizing
Uittreksel burgerlijke stand Burgerlijke stand, afschrift of uittreksel

 

Beperkte dienstverlening

Bij een afspraak gelden nog steeds de volgende richtlijnen.

  • Stel uw afspraak uit als u verkoudheidsklachten heeft, zoals neusverkoudheid, keelpijn, lichte hoest of koorts.
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos.

Heeft u vragen of een spoedgeval, neem dan telefonisch contact  op met ons Klant Contact Centrum (0492 469 700). Wij zoeken graag met u naar een passende oplossing.