Aangepaste dienstverlening

Digitaal doorgeven of aanvragen

Zoals altijd kunt u bij de publieksbalie alleen volgens afspraak terecht. U kunt hier direct een afspraak maken. Maar vanwege het coronavirus kunt u voor onze producten beperkter afspraken maken. Heeft u vragen, een spoedgeval, of lukt het niet een passende afspraak te maken? Bel dan vooral met ons Klant Contact Centrum (0492 469 700). Wij helpen u graag en zoeken samen met u naar een passende oplossing.

Voor vragen over bouwen, verbouwen, iets slopen, bomen kappen, of  iets anders waarvoor een omgevingsvergunning nodig is, kunt u tijdelijk geen afspraak maken. U kunt ons natuurlijk wel gewoon hierover bellen of mailen naar gemeente@laarbeek.nl

Als u iets aan ons wilt doorgeven of wilt aanvragen, kan dat vaak ook via onze website. Handig, dan hoeft u niet naar het gemeentehuis te komen!

Product Hoe aan te vragen (via website)
Aangifte geboorte Geboorteaangifte
Gezondheidsverklaring voor het verlengen van het rijbewijs  Digitaal via de website van het CBR of op papier via de webshop van het CBR
Melding huwelijk/geregistreerd partnerschap Trouwen
Verhuizing (met uitzondering voor een verhuizing naar het buitenland Verhuizing
Uittreksel burgerlijke stand Burgerlijke stand, afschrift of uittreksel

 

Beperkte dienstverlening

Bij een afspraak gelden nog steeds de volgende richtlijnen.

  • Stel uw afspraak uit als u verkoudheidsklachten heeft, zoals neusverkoudheid, keelpijn, lichte hoest of koorts.
  • Maak alleen een afspraak wanneer dit echt nodig is. U mag bijvoorbeeld nu tijdelijk een verlopen identiteitsbewijs gebruiken in de zorg. Ook mag u tot 1 juni 2020, in veel gevallen nog tijdelijk met een verlopen rijbewijs rijden in Nederland.
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar het gemeentehuis.
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos.
  • Houd rekening met een langere wachttijd aan de telefoon of voor een afspraak. Medewerkers werken in kleinere teams en waar mogelijk thuis. Wij vragen om uw begrip.

Heeft u vragen of een spoedgeval, neem dan telefonisch contact  op met ons Klant Contact Centrum (0492 469 700). Wij zoeken graag met u naar een passende oplossing.