Inloopavond​ Groot onderhoud N615 Beek en Donk

​Op maandag 24 april houdt de provincie in samenwerking met de gemeente een inloopavond over het groot onderhoud aan de provinciale weg N615. Er komt een nieuwe geluidsreducerende asfaltlaag op de weg en enkele verkeersinstallaties worden vervangen. Daarnaast zullen verkeersknelpunten aangepakt worden. U bent van harte welkom voor een toelichting op de komende werkzaamheden, die in 2018 zullen plaatsvinden.

Datum

24-04-2017 18:30

De inloopavond vindt op verzoek van de gemeente plaats in een vroeger stadium dan gebruikelijk. Deze avond wordt gehouden op maandag 24 april van 18.30-20.30 uur in het Ontmoetingscentrum Otterweg 27 in Beek en Donk. De provincie is aanwezig om informatie te geven over de planning en de werkzaamheden. 

Kijk voor meer informatie op www.brabant.nl/wegen

Locatie

Ontmoetingscentrum Beek en Donk
Nederland

Actueel nieuws

Uitreiking Koninklijke onderscheidingen

— Uitreiking Koninklijke onderscheidingen bij Algemene Gelegenheid 2017 door de burgemeester van Laarbeek, de heer Frank...

Aangepaste openingstijden gemeentehuis

— Op donderdag 27 april (Koningsdag), vrijdag 28 april en vrijdag 5 mei (Bevrijdingsdag) is het gemeentehuis gesloten.

Snel internet stap dichterbij voor buitengebied zeven Brabantse gemeenten

— Een zevental Brabantse gemeenten heeft de weg vrijgemaakt om circa 6.500 adressen in het buitengebied van een...