Informatieavond: Samen energie besparen in Beek en Donk!

In Laarbeek kunnen we gezamenlijk veel energie besparen en daarmee ook geld verdienen. Maar hoe doe je dat? Hoe regel je een voordelig zonnepanelen- of een isolatieaanbod? Hoe betrek je de buren bij jouw plannen? De gemeente Laarbeek organiseert in samenwerking met Buurkracht en Stichting Platform Duurzaam Laarbeek een informatieavond waarin antwoord wordt gegeven op deze en andere vragen.

Wanneer? woensdagavond 25 september om 19:30 uur (vanaf 19.00) uur staat de koffie klaar)

Waar? Ontmoetingscentrum Beek en Donk, Otterweg 29

Deze eerste informatieavond is gericht op de buurten in Beek en Donk. Als dit een succes blijkt en er veel belangstelling is, zullen we ook informatieavonden organiseren in de andere kernen van de gemeente. Woont u niet in Beek en Donk, maar wilt u wel alvast meer weten over Buurkracht? Neem dan contact op met Roxanna Oude Alink via roxanne@buurkracht.nl Of wilt u meer informatie over duurzame maatregelen in en om uw huis? Neem dan contact op met Stichting Platform Duurzaam Laarbeek via hun website (www.duurzaamlaarbeek.nl) of via duurzaamlaarbeek@outlook.com

Buurkracht
Buurkracht is een maatschappelijk initiatief, onafhankelijk en niet-commercieel, die buren in heel Nederland helpt om hun buurkracht te ontdekken en te vergroten. Dit doen ze door mensen bij elkaar te brengen en ze te ondersteunen en begeleiden in het realiseren van goede ideeën. Voorbeelden van bestaande buurtinitiatieven zijn het gezamenlijk inkopen en installeren van zonnepanelen/isolatie/warmtepompen, het opknappen van het groen in de buurt en het organiseren van een deelauto.

Stichting Platform Duurzaam Laarbeek
SPDL is een burgerinitiatief dat voor én met Laarbeekse inwoners de woon- en werkomgeving in de gemeente verbetert. Het Platform doet dit door mee te werken aan verschillende projecten en activiteiten die bijdragen aan de verduurzaming van onze gemeente.

Aanmelden
Download in de appstore van uw telefoon de buurkracht-app. Klik op de activiteit ‘informatieavond Beek en Donk’. Klik op de knop ‘Ik doe mee’ om u aan te melden voor de avond. Of stuur een mail met uw aanmelding naar duurzaam@laarbeek.nl Let op! Vol = vol.