Vacature Juridisch Beleidsadviseur bij gemeente Laarbeek

Binnen het team Toetsing en Handhaving van de afdeling Omgevingsbeheer van de gemeente Laarbeek is een vacature voor de functie van Juridisch Beleidsadviseur.

Juridisch Beleidsadviseur (M/V)

voor 36 uur per week

Bij de afdeling Omgevingsbeheer werken 28 medewerkers, verdeeld over de Buitendienst en de teams Toetsing en Handhaving en Beheer Openbare Ruimte. De afdeling Omgevingsbeheer richt zich met haar werkzaamheden op de fysieke ruimte in brede zin. Van de aanleg en het onderhoud van werken tot toezicht en handhaving.

Wat ga je doen als Juridisch Beleidsadviseur?
Als Juridisch Beleidsadviseur heb je een spilfunctie binnen het team Toetsing en Handhaving. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse handhavingsprogramma en de evaluatie daarvan. Je bewaakt de voortgang van het programma en adviseert daarover. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor (beleids-)producten binnen het werkgebied APV, Drank en Horeca en Bijzondere wetten. Ook neem je deel aan de overleggen van het Peelland Interventie Team en draag je bij aan de voorbereiding en uitvoering van acties in Laarbeek die voortvloeien uit dit overleg. 

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een energieke medewerker die resultaatgerichtheid combineert met mensgericht handelen door als verbinder binnen het team te opereren en doelstellingen te realiseren. Je bent klantgericht en binnen de diversiteit aan werkzaamheden kun jij je flexibel bewegen. Je houdt het overzicht en werkt gestructureerd. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend, maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Je beschikt daarnaast over goede communicatieve vaardigheden en hebt een goed gevoel voor (bestuurlijke) verhoudingen.

Functie-eis
Je beschikt tenminste over een afgeronde HBO-opleiding (bijv. HBO-rechten met specialisatie bestuursrecht) aangevuld met relevante werkervaring.

Functieprofiel
Inpassing vindt plaats in functieprofiel beleidsadviseur A, functieniveau 10 (maximaal € 4225,00 bruto per  maand op basis van 36 uur per week). Doorgroei in uitloopschaal 11 is op termijn mogelijk. Het generieke functieprofiel met de daarbij  behorende competenties vind je in de bilagen.

Sollicitatiegesprekken
De gesprekken worden in overleg ingepland.

Assessment
Testen op geschiktheid voor de functie kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Belangstelling?
Je kunt vóór 24 augustus 2019 solliciteren via de website: www.werkeninzuidoostbrabant.nl.

Informatie
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Pieter Schouw, manager afdeling Omgevingsbeheer,  tel. 0492 – 469860. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Connie Karagoz-Hunslip, P&O consulent 0492 – 378567.