Voornemen uitschrijving persoon

Inwoner vertrokken met onbekende bestemming. Uit onderzoek blijkt dat A. Karneris niet meer woont op het adres waar deze in de Basisregistratie Personen (BRP) staat ingeschreven.

Procedure ‘vertrek uit Nederland‘

Het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen om nieuwe gegevens van verblijf en adres op te nemen volgens de procedure ‘Vertrek uit Nederland’. Dat houdt in dat deze persoon voor de gemeente (administratief gezien) verblijft op een onbekend adres en formeel niet meer in Nederland woont. Het gevolg hiervan is dat deze persoon geen beroep meer kan doen op sociale voorzieningen in Nederland en geen officiële documenten (bijvoorbeeld paspoort, rijbewijs, identiteitskaart en dergelijke) kan aanvragen.

 

Oproep

Staat uw naam hieronder of weet u waar onderstaande persoon verblijft? Neem dan contact op met de gemeente Laarbeek via telefoonnummer 0492 469700 of stuur een e-mail naar gemeente@laarbeek.nl. Als de gemeente uiterlijk op 29-10-2019 geen reactie heeft ontvangen, wordt onderstaande persoon uitgeschreven naar ‘vertrek uit Nederland‘.

Het betreft:

 

Naam                                                      Geboortedatum                        Geboorteplaats

 A. Karneris                                              13 september 1967                     Eindhoven