Werkzaamheden groot onderhoud N615

Vanaf maandag 13 augustus tot en met van maandag 3 september

Boskalis Nederland voert in opdracht van de provincie Noord-Brabant vanaf half mei tot en met eind september 2018 onderhoudswerkzaamheden uit aan de provinciale weg N615 tussen Nuenen en Beek en Donk. De werkzaamheden lopen vanaf de Bosweg ten noorden van de kom Gerwen tot de rotonde met de N279 in Beek en Donk.

Planning
In de komende fase worden werkzaamheden uitgevoerd vanaf de Muzenlaan (Beek en Donk) tot en met de kruising Bosscheweg (Beekse brug). Het gedeelte Muzenlaan tot de kruising Oranjelaan/ Kerkstraat zal voor doorgaand (fiets)verkeer worden afgesloten van maandag 13 augustus (06:00u) tot en met maandag 3 september (06:00u).

Weekendafsluiting
In het weekend van vrijdag 24 augustus (19:00u) tot en met maandag 27 augustus (06:00u)  wordt ook de kruising Oranjelaan/ Kerkstraat (en tevens ook de Beekse brug) afgesloten voor alle verkeer. Overstekend fietsverkeer wordt in dit weekend plaatselijk begeleid.

In het weekend van vrijdag 31 augustus (19:00u) tot en met maandag 3 september (06:00u) zijn ook de kruisingen Oranjelaan/ Kerkstraat en de kruising Bosscheweg afgesloten voor alle verkeer. Fietsverkeer kan wel gebruik maken van de kruisingen. Gedurende dit weekend is het wel mogelijk om de N615 ter plaatse van de Oranjelaan recht over te steken (Oranjelaan – Kerkstraat v.v.).

Wat merkt u ervan?
De werkzaamheden kunnen mogelijk enige overlast met zich meebrengen. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Omleidingen
Het verkeer wordt grootschalig omgeleid via de N279 en N270. Lokaal (fiets)verkeer wordt omgeleid met bebording. De bus rijdt de omleiding via Herendijk met lijnen 321 en 322, waardoor halte Lieshoutseweg komt te vervallen en zij een noodhalte bij de Donkse Brug hebben in de bocht Kapelstraat.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u de app ‘Groot onderhoud N615’ downloaden. Via de website van de provincie Noord-Brabant (www.brabant.nl/N615) kunt u op de hoogte blijven of aanvullende informatie vinden over het groot onderhoud N615. U kunt zich hier ook aanmelden voor de nieuwsbrief. 

Met vragen kunt u contact opnemen via het emailadres:

grootonderhoudN615@boskalis.com. Bellen kan ook naar 06-55 48 27 19. Elke donderdag kunt u terecht bij aannemer Boskalis met vragen in het inloopspreekuur van 13u-15u op het kantoor aan De Stater 20 in Lieshout