Duik dieper in een duurzaam huis

08 maart 2023
Nieuwsoverzicht homepage
duurzame huizenroute

Het verduurzamen van een woning kan veel vragen oproepen. Wat zijn de eerste stappen die je moet nemen en wat gaat het allemaal kosten? Ervaren huiseigenaren Jessica en Qurein laten graag zien hoe zij het hebben aangepakt en delen tips en hun ervaringen tijdens een thematour op donderdag 23 maart om 19.30 uur. Iedereen die ideeën wil opdoen voor zijn of haar eigen huis of vragen heeft over het verduurzamen van een woning, is van harte welkom. Inschrijven kan gratis via www.duurzamehuizenroute.nl/thematours.

Tijdens de thematour geven Jessica en Qurein een rondleiding door hun huis. Daarna is er alle ruimte voor het stellen van vragen, zodat ook jij helemaal voorbereid aan de slag kunt gaan met jouw woning. Alle inwoners uit de gemeente Laarbeek zijn van harte welkom om ideeën op te doen bij deze thematour.

Goed voorbereid aan de slag 

De thematours zijn een initiatief van de Nationale Duurzame Huizen Route. Tijdens deze tours leiden de huiseigenaren je rond en vertellen ze vanuit hun eigen ervaring hoe ze hun woning hebben verduurzaamd. De rondleiding van Jessica en Qurein wordt georganiseerd in samenwerking met gemeente Laarbeek. Meer informatie vind je op www.duurzamehuizenroute.nl/thematours

Contact

Telefoon: 0492 469 700

E-mail: gemeente@laarbeek.nl 

Bezoekadres:

Koppelstraat 37 
5741 GA Beek en Donk

Postadres:

Postbus 190
5740 AD Beek en Donk

Openingstijden 

Maandag, dinsdag, donderdag: 9.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 9.00 tot 19.30 uur
Vrijdag: 9.00 tot 12.30 uur

 

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Laarbeek