Duo fietstocht voor ouderen en unieke sporters

15 mei 2023
Nieuwsoverzicht homepage
duo fiets

Op zaterdag 20 mei van 13.30 tot 16.00 uur organiseert Laarbeek Actief een leuke fietstocht speciaal voor minder valide ouderen en Unieke Sporters (mensen met een beperking).

Er is een route van ongeveer 20 km uitgezet en deze wordt afgelegd op speciale ‘duo-fietsen’. Dit zijn fietsen voor twee personen zodat mensen met een beperking of die niet meer zelf kunnen fietsen er even lekker uit zijn! We hebben 20 duo-fietsen tot onze beschikking én een rolstoelfiets. Heb jij zelf een duo-fiets? Dan ben je van harte welkom om mee te fietsen met je maatje.

Meedoen?

Wil jij deze fietstocht niet missen meld je dan snel aan op de website van laarbeekactief via www.laarbeekactief.nl -> agenda -> activiteiten -> alle activiteiten -> Duo Fietstocht. Er zijn die dag vrijwilligers die meefietsen, dus kun je niet zelf fietsen en heb je geen maatje dan kun je je gewoon aanmelden. Deelname aan deze fietstocht is gratis.

Informatie

Wil je meer weten over de fietstocht óf over de duofiets? Kijk dan op laarbeekactief.nl -> duofiets of stuur een mail naar laarbeekactief@levgroep.nl.