Groene Bon actie voor huurders

Huurders van gemeente Laarbeek kunnen nu een gratis Groene Bon aanvragen ter waarde van €70,-! De energieprijzen zijn de afgelopen maanden hard gestegen. Dit is één van de redenen waarom steeds meer mensen aan de slag gaan met energie besparen. Zo is energie besparen niet alleen goed voor het klimaat, maar zorgt het ook voor een lagere energierekening én een comfortabel huis.

Vraag nu je gratis Groene Bon aan

De gemeente Laarbeek helpt je graag een handje op weg om je huis energiezuiniger te maken. Daarom geven we je een Groene Bon ter waarde van €70. Deze kan je aanvragen via www.laarbeek.groenebon.nl. Met deze bon kun je energiebesparende producten kopen bij de Hubo (Beek en Donk), de HEVU (Beek en Donk) of Bouwcenter Swinkels (Lieshout). De bon is een maand geldig en kan worden uitgegeven aan energiebesparende producten zoals een waterbesparende douchekop, tochtstrips en een stekkerdoos met schakelaar. Er is maar een beperkt aantal bonnen beschikbaar, dus vraag snel een Groene Bon aan want OP=OP!

Hulp bij het besteden van je Groene Bon

Wil jij tips over nuttige producten die je aan kan schaffen met de Groene Bon? Of wil je wat meer weten over energie besparen? Neem dan een kijkje op deze pagina van Duurzaam Wonen Laarbeek.

Groene Bon actie voor woningeigenaren

Vorig jaar heeft er een vergelijkbare actie gelopen, een groene bon voor woningeigenaren. Had jij als woningeigenaar nog een geldige groene bon in december op het moment dat de winkels moesten sluiten? Geen zorgen, je krijgt deze week een nieuwe Groene Bon toegestuurd. Deze bon is een maand geldig en kan worden ingeleverd bij de deelnemende bouwmarkten: de HEVU, Bouwcentrum Swinkels en Hubo Beek en Donk. Heb je aan het eind van de week nog geen Groene Bon ontvangen in je mailbox? Mail dan je contactgegevens en oude Groene Bon naar lisanne.madern@laarbeek.nl.