blauw

Inwonersonderzoek Peelgemeenten over zorg en welzijn

18 juni 2024
Nieuwsoverzicht homepage

Op dit moment loopt er een inwonersonderzoek vanuit de Peelgemeenten. De gemeente Laarbeek maakt onderdeel uit van de Peelgemeenten. Het inwonersonderzoek loopt via een digitale vragenlijst. In deze vragenlijst vragen we naar de wensen en behoeften die er bij onder onze inwoners zijn op het gebied van zorg en ondersteuning (sociaal domein). Wij zijn benieuwd in hoeverre deze wensen en behoeften aansluiten bij de manier waarop de Peelgemeenten haar diensten heeft georganiseerd. 

De vragenlijst 

Het invullen van de vragenlijst kost maximaal 10 minuten en uw deelname is helemaal anoniem. We zijn altijd blij met de stem van onze inwoners, dus we zijn blij met uw medewerking. U kunt de vragenlijst makkelijk en snel invullen via https://raadpleging.invior.nl/grpeelexterne-link-icoon.

Hulp bij het invullen 

Heeft u moeite om de vragenlijst digitaal in te vullen? Dan kunt u hulp krijgen bij een de ‘formulierenbrigade’ van LEV Laarbeek. Meer informatie over de formulierenbrigade kunt u hier vinden Formulierenbrigade | LEV Laarbeekexterne-link-icoon.  

Vragen?  

Heeft u vragen naar aanleiding van dit berichtje of over de vragenlijst? Neem dan contact op met de gemeente Laarbeek, telefoon 0492 469700, e-mail gemeente@laarbeek.nl.