blauw

Kom spelen en bouw mee op het Piet van Thielplein!

08 mei 2024
Nieuwsoverzicht homepage
Banner PvT

Het Piet van Thielplein is een drukbezochte plek in Laarbeek. Dit jaar wordt de riolering op het plein vernieuwd en krijgt het plein een hele nieuwe en groene uitstraling. De werkzaamheden hebben een doorlooptijd van ongeveer één jaar. We werken in fases, waardoor de winkels en bedrijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar zijn.   

Piet van Thielplein schittert duurzaam op 22 mei

Op 22 mei organiseert de winkeliersvereniging Piet van Thielplein samen met de gemeente Laarbeek én de Laarbeekse boeren een leuke maar ook informatieve middag op het plein. Er is van alles te doen voor jong & oud. Dus kom zeker een kijkje nemen op het plein tussen 14.00 en 17.00 uur. De toegang is gratis. 

Wat is er te doen 22 mei? 

De hele middag er is er van alles te doen! Kinderen kunnen spelen in de grootste zandbak van Laarbeek, knutsel je eigen insectenhotel of versier een mooie bloempot. Er is lekkers voor iedereen: koffie en thee maar ook suikerspinnen, limonade uit de limonade-koe en ijsjes voor de kids. Klim (onder begeleiding) op een echte tractor en ga op de foto! Om 14.30 uur en om 15.30 uur geeft de aannemer die de waterbergingen plaatst een korte uitleg. Dat zijn leuke momenten om even te komen luisteren, er is ook genoeg ruimte om vragen te stellen. Uiteraard zijn de winkels en het informatiepunt op het plein de hele middag open. 

Meer informatie

Meer informatie over de middag van 22 mei óf over het project kun je vinden op www.laarbeek.nl/piet-van-thielpleinexterne-link-icoon