Openbare laadpaal elektrische auto aanvragen

In Laarbeek wordt de komende jaren een netwerk van openbare laadpalen voor elektrische auto’s geplaatst. Bij openbare laadpalen laadt u altijd 100% uit wind opgewekte stroom van Nederlandse windmolens. Samenwerkingspartner Vattenfall InCharge is de leverancier van de laadpalen.

Openbare laadpaal aanvragen
Staat er in uw buurt nog geen openbare laadpaal voor elektrische auto’s? Vraag hier een openbare laadpaal aan. Het aanvragen van de laadpaal kost niets. U betaalt alleen voor het opladen van uw elektrische auto.

Laadpas aanvragen
Om gebruik te kunnen maken van een laadpaal, hebt u een laadpas nodig. De laadpas is gratis en werkt op alle publieke laadpalen in Nederland. De laadpas wordt verstrekt door Vattenfall InCharge. Vraag hier uw laadpas aan.

Laadpalen in de buurt
Er zijn verschillende apps waarmee u een laadpaal in de buurt kunt vinden. In de gratis InCharge app van Vattenfall InCharge vindt u alle openbare laadpalen terug. Ook ziet u of de laadpaal vrij is op dat moment en rijdt u er direct naartoe dankzij de ingebouwde navigatiefunctie. Download de InCharge app hier.

Meer informatie
Kijk op de website van Vattenfall InCharge voor meer informatie over het opladen van uw elektrische auto in de openbare ruimte.

Vragen?
Wij helpen u graag. Belt u tijdens kantooruren naar ons Klant Contact Centrum 0492 469 700.