Ledigingen containers november 2018

In het eerste kwartaal van dit jaar hebben inwoners een aanslagbiljet gemeentelijke belastingen ontvangen van de Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB). Hierop stonden onder meer het aantal ledigingen van uw afvalcontainer(s) in 2018. Na controle is gebleken dat de ledigingen van de maand november per abuis niet in rekening zijn gebracht. Inwoners die in november 2018 hun container(s) voor lediging hebben aangeboden, krijgen daarvoor deze maand alsnog een aanslag.

Op de specificatie bij het aanslagbiljet kunt u zien wanneer en hoe vaak u uw afvalcontainer(s) heeft aangeboden. In de begeleidende brief staat ook de informatie over hoe u de aanslag kunt betalen.

Digitaal loket
Door in te loggen met uw DigiD op het digitaal loket van de BSOB kunt u uw aanslagbiljetten (met specificatie) raadplegen. Ga hiervoor naar www.bs-ob.nl, Digitaal loket particulieren.

Vragen?
Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit aanslagbiljet of brief? Neem dan contact op met ons klantcontactcentrum van de BSOB. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 tot 16.00 uur via telefoonnummer 088  551 00 00, of stel uw vraag via het contactformulier op www.bs-ob.nl.