4 mei Dodenherdenking

Donderdag 4 mei is er een Dodenherdenking in de Muziektuin en bij het herdenkingsmonument in Beek en Donk. Deze herdenking is voor iedereen toegankelijk en het gemeentebestuur nodigt iedereen dan ook uit om hierbij aanwezig te zijn.

Het programma begint om 18.45 uur voor het Parkpaviljoen in de Muziektuin in Beek en Donk. Daar zorgen harmonie O&U uit Beek en Donk en de Gemert Firebrigade Pipes & Drums voor stemmige muzikale ondersteuning. Verder werken onder andere de Laarbeekse Veteranenvereniging, het St. Antoniusgilde, het gilde St. Leonardus en Amnesty International mee aan de herdenking. 

Rond 19.45 wordt de herdenking voortgezet bij het herdenkingsmonument naast het gemeentehuis. Burgemeester Frank van der Meijden houdt een toespraak. Er worden kransen gelegd namens het gemeentebestuur, de werkgroep Laarbeek Herdenkt en Viert en de Laarbeekse veteranen. Amnesty legt bloemen en ook het publiek is in de gelegenheid om bloemen te leggen. Na afloop is er een kopje koffie/thee in het gemeentehuis.

U bent van harte welkom.

Actueel nieuws

Uitreiking Koninklijke onderscheidingen

— Uitreiking Koninklijke onderscheidingen bij Algemene Gelegenheid 2017 door de burgemeester van Laarbeek, de heer Frank...

Aangepaste openingstijden gemeentehuis

— Op donderdag 27 april (Koningsdag), vrijdag 28 april en vrijdag 5 mei (Bevrijdingsdag) is het gemeentehuis gesloten.

Snel internet stap dichterbij voor buitengebied zeven Brabantse gemeenten

— Een zevental Brabantse gemeenten heeft de weg vrijgemaakt om circa 6.500 adressen in het buitengebied van een...