Besluit uitschrijving personen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Laarbeek maakt bekend dat na uitvoerig onderzoek blijkt dat vermelde persoon niet meer woont op het adres waar zij in de Basisregistratie Personen (BRP) staat ingeschreven.

Naam                                       Geboortedatum                                  Geboorteplaats
W.P. Matuszewska                    16 januari 1993                                    Słupca

Uitschrijving vindt plaats met als reden ‘verblijfplaats onbekend’, volgens artikel 2.20 lid 3 van de wet BRP. Dit betekent dat deze persoon daardoor formeel niet meer in Nederland woont.

Contact
Staat uw naam hier vermeld? Neem dan binnen zes weken na publicatie van dit artikel, contact op met de afdeling Burgerzaken van de gemeente Laarbeek via telefoonnummer 0492 469 700 of per e-mail gemeente@laarbeek.nl.

Bezwaar
Een belanghebbende kan binnen zes weken na de dag van publicatie tegen de uitschrijving een bezwaarschrift indienen bij de gemeente Laarbeek. Zie hiervoor de rubriek ‘Bezwaarschriften’ elders op de gemeentenieuwspagina’s.

Actueel nieuws

Burgerzaken extra geopend

— De loketten van burgerzaken zijn een aantal maandagavonden extra geopend. Dit is het geval op 3 en 10 april en op 26...

Meedoen met Juni Watermaand?

— Al sinds 2009 wordt Juni Watermaand jaarlijks in Laarbeek, Waterpoort van de Peel, georganiseerd. Vanaf die eerste...

Doe mee met de Laarbeekse GroenStrijd en win 1.000 euro voor je voortuin!

— Vind jij ook dat je voortuin groener kan, grijp dan nu je kans! Hier vind je meer uitleg over de GroenStrijd en hoe je...