Bewaarboekje ‘Kun je rondkomen’ in je brievenbus

22 september 2022

Het kan je zomaar overkomen dat je (tijdelijk) moeilijk rond kunt komen. Zeker in deze tijd, waarin de boodschappen duurder zijn en ook de energieprijzen omhoog schieten. Maar het kan ook zijn dat er iets is gebeurd in je leven waardoor je inkomen anders is geworden, of kom je voor grote uitgaven te staan. Gelukkig zijn er allerlei manieren om hiermee om te gaan en om je geldzaken weer op orde te krijgen.

Bewaarboekje

Alle mogelijkheden, voorzieningen en regelingen die je kunnen helpen om rond te komen hebben we op een rijtje gezet. Je kunt deze vinden in het handige bewaarboekje ‘Kun je rondkomen’. Op donderdag 29 september verspreiden we deze huis aan huis, samen met de Mooi Laarbeek Krant. Hou deze dus goed in de gaten!

Scan de QR-code voor meer informatie

In het bewaarboekje zie je een QR-code staan. Deze code kun je scannen met de camera van je smartphone. Na het scannen van de QR-code kom je automatisch op de website laabeek.nl/rondkomen. Op deze website kun je meer informatie vinden over de verschillende regelingen die je in het bewaarboekje leest.

Vragen of meer weten?

Je kunt het bewaarboekje op je gemak een keer doorlezen. Misschien kan het je helpen om beter rond te komen. Hier kun je meer informatie vinden over de verschillende regelingen. Heb je na het lezen van het bewaarboekje of de website nog vragen, dan kun je altijd even contact opnemen met het Sociaal Team Laarbeek. Je kunt bellen naar 0492 469 707 of mailen naar sociaalteam@laarbeek.nl.