Bouwkavels Bakelseweg / Asdonkseweg in Aarle-Rixtel

10 december 2021

U kunt zich inschrijven op vier grote bouwkavels die gelegen zijn op de grond tussen de afslag naar sportpark De Hut en de splitsing van de Bakelseweg met de Asdonkseweg. Voor de kenners, op deze grond speelde FC De Heikant jaren geleden voetbalwedstrijden. De grond is bestemd voor zogenaamde BiO-kavels. BiO staat voor Buitengebied in Ontwikkeling, kwaliteitsverbetering staat daarin centraal. Die vindt plaats door de komst van de woningen met rondom veel groene structuren én omdat de opbrengst volledig ten goede komt aan verbetering van het buitengebied.

Heeft u interesse?

De verkoop en begeleiding wordt gedaan door Van den Berk en Kerkhof Makelaardij uit Aarle-Rixtel. U kunt alle informatie online op hun website bekijken via https://www.berkkerkhof.nl/woning/aarle-rixtel-bakelseweg-ong. Als u daarna nog vragen heeft, kunt u met hen contact opnemen (via e-mail: info@berkkerkhof.nl of telefoonnummer 0492 386 600). Voor informatie kunt u in dit geval niet terecht bij de gemeente Laarbeek.

Hoe komt u in aanmerking?

Vanaf  vrijdag 9 december staan de kavels op de website van Berk en Kerkhof en www.funda.nl; U kunt inschrijven tot maandag 10 januari 12.00 uur. Dat doet u door:

  • het inschrijvingsformulier uit de brochure in te vullen,
  • een kopie legitimatie bij te voegen,
  • het formulier en de kopie legitimatie vóór 10 januari 12.00 uur op papier in te leveren aan de balie van het gemeentehuis.

Na 10 januari volgt de gemeentelijke lotingsprocedure.

Datum lotingsavond

De lotingsavond vindt plaats op woensdag 26 januari 2022 om 19.30 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvers en de dan geldende COVID-maatregelen wordt gekeken of de loting digitaal of fysiek zal plaatsvinden. Deze informatie volgt nog.