Inloopdagen – op afspraak – over plannen De Heuvel

09 juni 2021

Waarschijnlijk heeft u gehoord van de verschillende plannen voor de ontwikkeling van De Heuvel in Lieshout. Daarmee hangt ook samen een eventuele ontwikkeling op de huidige Jumbo-locatie.

 

Op dit moment zijn er twee partijen die een plan bij de gemeente hebben ingediend voor een ontwikkeling op De Heuvel. Dat zijn Rialto BV en Stichting Plan Lieshout. Deze plannen hebben zij beiden op dinsdag 8 juni aan de gemeenteraad van Laarbeek gepresenteerd. Wij willen u graag de mogelijkheid geven om ook die informatie te ontvangen en vragen te stellen over deze plannen. Stichting Plan Lieshout en Rialto richten samen met de gemeente een informatiepunt in.

 

Daarvoor zijn inloopmomenten in het Bavaria Brouwerijcafé georganiseerd

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het wel nodig dat u een afspraak maakt. Als u naar de gemeente belt via telefoonnummer 0492 469 700 plannen wij in overleg die afspraak voor u op maandag 14 juni of woensdag 16 juni.

 

Informatie op www.laarbeek.nl

De presentatie van de twee plannen aan de gemeenteraad is in zijn geheel te bekijken op onze website. Wilt u naar aanleiding van die presentatie vragen stellen dan kan dat natuurlijk ook vanuit huis. U kunt dan een e-mail sturen naar gemeente@laarbeek.nl met als titel ‘De Heuvel Lieshout’.