Inloopmarkt ‘Kun jij nog rondkomen?’

24 november 2022

Op 16 november is de inloopmarkt ‘Kun jij nog rondkomen?’ voor de tweede keer georganiseerd. Deze keer was de inloopmarkt in de Huiskamer van Beek en Donk. Ook in onze gemeente zijn er mensen die moeite hebben om rond te komen. Een aantal van deze mensen hebben de inloopmarkt bezocht. We zijn er blij mee dat mensen ons weten te vinden én we deze mensen kunnen helpen!

Samenwerken

We organiseren de inloopmarkt samen met een aantal organisaties die allemaal een helpende hand bieden om beter rond te komen. Dit zijn LEV Laarbeek, Stichting Leergeld, WoCom, SuperSociaal, de Kerk, Duurzaam Wonen Laarbeek, Bibliotheek De Lage Beemden, Taalhuis, Kledingbank, en Laarbeek Actief,. Daarnaast zijn er een aantal ‘ervaringsdeskundigen’ aanwezig. Dit zijn Laarbeekse inwoners die zelf met geldzorgen te maken hebben gehad.

Vervolg

Natuurlijk komt er weer een nieuwe inloopmarkt! Noteer 10 mei 2023 alvast in je agenda. Dan organiseren we de inloopmarkt in De Dreef in Aarle-Rixtel van 19.00 tot 21.00 uur. Meer informatie volgt.

Vragen?

Heb jij moeite om rond te komen of vragen over geldzaken? Kijk dan op laarbeek.nl/rondkomen of neem contact op met Sociaal Team Laarbeek, e-mail sociaalteam@laarbeek.nl, telefoon 0492 469 707.