Ondersteuning voor gedupeerden Kinderopvangtoeslag

14 januari 2021

Ben je als ouder getroffen door de problemen met kinderopvangtoeslag? De Belastingdienst/Toeslagen compenseert je daar dan financieel voor. Het kan zijn dat deze compensatie niet voldoende is. Als je hulp en ondersteuning wilt, omdat er problemen zijn ontstaan rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg en opvoeding, neem dan contact op met het Sociaal Team Laarbeek, tel. 0492 469 707 of per e-mail sociaalteam@laarbeek.nl.


Gemeente Laarbeek ondersteunt iedereen bij problemen met geld.
Heb je om andere redenen schulden, kun je je rekeningen niet betalen of kom je er niet meer uit? Voor hulp bij financiële problemen kun je in Laarbeek terecht bij gecertificeerde schuldhulpverleners op het gemeentehuis.

 

Weinig geld hebben is niet makkelijk. Zeker tijdens de coronacrisis, er kan plotseling iets gebeuren: ziekte, verlies van werk of geen inkomsten. Dan kan het snel gaan, schulden stapelen zich op. Belangrijk: trek tijdig aan de bel en voorkom erger.

 

Van maandag tot en met donderdag zijn onze schuldhulpverleners bereikbaar onder het hier boven genoemde telefoonnummer. Dat geldt ook in geval van een crisissituatie (woningontruiming, afsluiting gas, licht en water).

Toon op homepage: 
Ja