Uitgifte van 9 nieuwe bouwkavels in september

16 juni 2022

De gemeente Laarbeek gaat dit jaar nog 9 bouwkavels uit geven in Mariahout en Beek en Donk. De planning is om de inschrijving te starten in de eerste week van september. Als er meer inschrijvingen zijn dan kavels dan wordt er geloot. De loting zal dan later in september plaatsvinden.

In totaal zijn het 9 bouwkavels die we in september uitgeven. De kavels zijn alle 9 bedoeld voor zelfrealisatie.

Project Beekse Akkers in Beek en Donk

In dit project geven we dit jaar nog 7 bouwkavels uit. Op 5 kavels kan een vrijstaande woning worden gebouwd. De kavels zijn tussen de 430 en 517 m2 groot. Daarnaast zijn er nog 2 kavels voor 1 tweekapper, dat zijn twee woningen onder 1 kap. Deze zijn ieder ongeveer 353 m2 groot.

Project D’n Hoge Suute in Mariahout

In dit project geven we dit jaar nog 2 bouwkavels uit. Op een bouwkavel kan één vrijstaande woning gebouwd worden. Er is 1 kavel beschikbaar van zo’n 321 m2 groot en 1 kavel van ongeveer 371 m2 groot.

Meer informatie over de kavels publiceren we uiterlijk begin juli op www.laarbeek.nl. Informatie over de manier van inschrijven, datum van de eventuele loting zal begin september bekend worden gemaakt via de Mooilaarbeek krant en onze website.