Vrijwilligerscompliment 2021

06 oktober 2021

Gemeente Laarbeek en LEV Laarbeek organiseren jaarlijks het Laarbeeks Vrijwilligerscompliment. Dit jaar is er met name aandacht voor vrijwilligers van alle besturen van stichtingen, verenigingen en commissies uit Laarbeek. Muziek, sport, cultuur, EHBO, KBO, buurtvereniging…. Laarbeek kent zo’n 200 verenigingen, stichtingen en commissies. Alle besturen krijgen in december een compliment voor hun inzet in coronatijd en u kunt ook nog uw eigen compliment (komen) geven!


Besturen in coronatijd

In coronatijd lagen de gebruikelijke activiteiten van de verenigingen en stichtingen grotendeels stil, maar de leden van het bestuur gingen gewoon door: zij deelden het verdriet over zieke en overleden leden, zochten oplossingen voor teruglopende ledenaantallen en vertrokken vrijwilligers, deelden hun zorgen over de dalende inkomsten en benutten de schaarse mogelijkheden om iets te organiseren binnen de RIVM- mogelijkheden.

 

Het was en is geen gemakkelijke tijd voor de besturen, maar ze hielden het wel vol. Het vrijwilligerscompliment 2021 staat dit jaar daarom in het teken van een dank aan de besturen. Een vrijwilligerscompliment aan alle besturen in coronatijd.

 

Compliment voor alle besturen

Álle besturen krijgen dit jaar een compliment. Maar u, als inwoner van Laarbeek of als lid van een vereniging, kunt het bestuur van uw keuze wel nog een extra compliment geven. We bezorgen die complimenten in december aan het bestuur.

 

Compliment geven

U kunt een compliment geven aan het bestuur van uw keuze. Dat kan op 3 manieren:

-        Stuur voor 1 november een tekst met compliment naar Marieke van Eijk van LEV Laarbeek, e-mail vrijwilligerswerklaarbeek@levgroep.nl;

-        Maak een filmpje met een compliment en stuur deze vóór 1 november naar Marieke van Eijk via www.wetransfer.com;

-        Laat uw compliment door ons filmen: Op 29 en 30 oktober staan we op 5 locaties in de gemeente met een opvallende huiskamer op een boerenkar, om uw compliment op film vast te leggen.

 

Aanmelden filmopname

Wilt u naar de filmopnames komen, dan kunt u zich voor 25 oktober aanmelden via www.levlaarbeek.nl/vrijwilligerscompliment. Op deze website staan ook de tijden en locaties aangegeven waar u uit kunt kiezen.

 

Meer informatie?

Kijk op www.levlaarbeek.nl/vrijwilligerscompliment of neem contact op met Marieke van Eijk van LEV Laarbeek via 06  81 53 15 93.