Werk mee aan een duurzame toekomst voor Laarbeek

Heel Nederland is druk om onze samenleving duurzaam te maken: er zijn steeds meer zonnepanelen te zien op daken. Nieuwgebouwde woningen zijn niet langer aangesloten op het gas. Maar ook hergebruiken we grondstoffen en vergroenen we onze omgeving.

Ook in de gemeente Laarbeek willen we ons steentje bijdragen. Daarom werken we hard aan een duurzaamheidsagenda met doelen en activiteiten voor de komende jaren. Die agenda willen we niet als gemeente maken, maar samen met onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Zo komen we tot een agenda die écht laat zien wat we in Laarbeek belangrijk vinden en waar we mee aan de slag gaan.

  • Datum: maandag 18 februari 2019
  • Aanvang: 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)
  • Programma: opening en uitleg door wethouder Briels (30 min.), themasessie ronde 1 (45 min.), themasessie ronde 2 (45 min.), afsluiting/borrel
  • Locatie: Ontmoetingscentrum Beek en Donk, Otterweg 27

De avond start om 19.30 uur met een gezamenlijke aftrap. Daarna brengen de deelnemers in twee rondes samen prioriteiten aan en worden ideeën besproken en afgewogen. Uit de volgende vier thema’s kunt u twee thema’s kiezen: duurzaam wonen, duurzame leefomgeving, duurzaam grondstoffengebruik en duurzaam ondernemen. Na afloop kunt u onder het genot van een drankje napraten en verdere ideeën uitwisselen.

U bent van harte welkom om mee te denken en samen te werken aan een groener, schoner en duurzamer Laarbeek!