environmental-street iconThuis Energie Besparen Doe Je Zo

We willen samen met onze inwoners meer leren over het verduurzamen van woningen. Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe verschilt dat per woning? Hoe hou je het behapbaar en betaalbaar? Om antwoord te geven op deze en meer vragen starten we het project ‘Thuis Energie Besparen Doe Je Zo’.

Met 5 huishoudens willen we een uitgebreid verduurzamingsplan maken. Dit plan moet natuurlijk passen bij de woning, maar ook bij gezinssituatie en hoe deze de komende jaren kan veranderen. Daarnaast moet het plan haalbaar én betaalbaar zijn. Uiteraard word je bij het maken van het plan ondersteund door onafhankelijke, ervaren energieadviseurs. Het leerproces wat we samen met deze huishoudens meemaken, willen we breed delen en communiceren met andere inwoners. Zo leren wij niet alleen, maar kan iedereen deze kennis gebruiken. Huishoudens die meedoen aan dit project moeten dan ook geen bezwaar hebben om in de lokale media te verschijnen.

Wie zoeken wij?

We zoeken enthousiaste mensen die met ons mee willen doen. We zoeken een goede mix in bouwjaar van de woningen, soort woning en gezinssamenstelling. Ook willen wij benadrukken dat je niet al actief bezig hoeft te zijn met het verduurzamen van je woning. Dit project gaat er juist om dat wij als gemeente jullie gaan helpen bij deze eerste stappen. Ten slotte is het belangrijk dat je jouw ervaringen graag wilt delen met je buren en dorpsgenoten.

Ben je enthousiast en heb je interesse of wil je meer weten? Geef het dan aan door te mailen naar tebdjz.laarbeek@gmail.com.

Contact

Telefoon: 0492 469 700

E-mail: gemeente@laarbeek.nl 

Bezoekadres:

Koppelstraat 37 
5741 GA Beek en Donk

Postadres:

Postbus 190
5740 AD Beek en Donk

Algemeen bankrekeningnummer:

NL91 BNGH 0285 000 721

Openingstijden 

Maandag, dinsdag, donderdag: 9.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 9.00 tot 19.30 uur
Vrijdag: 9.00 tot 12.30 uur

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Laarbeek