blauw

Vacature Bestuurssecretaresse (24-28 uur)

Gisteren
Nieuwsoverzicht homepage
bestuurssecretaresse

De wethouder verwacht jou dinsdag om 10.00 uur op het gemeentehuis. Terwijl je de telefoon ophangt, ontvang je een e-mail met het verzoek om een aantal boeketten te regelen. De receptie belt: het bezoek voor de burgemeester is gearriveerd. Jij gaat naar de receptie, verwelkomt de gasten en begeleidt hen naar de gereserveerde ruimte. Terug op kantoor wordt er gebeld door een inwoner die wil weten wanneer de bewonersavond over de opvang van vluchtelingen plaatsvindt. Je handelt het telefoontje af, plant vervolgens een aantal vergaderingen voor de wethouders en zorg je ervoor dat de bijbehorende vergaderstukken digitaal beschikbaar zijn. Het is 9.30 uur. Klaar voor de rest van de dag!

Het complexe agendabeheer is voor velen een uitdaging, maar voor jou is het dagelijkse kost. Onze bestuurders en gemeentesecretaris kunnen niet zonder deze ondersteuning. Als teamspeler ben je de drijvende kracht die zorgt voor een soepel lopende organisatie. Jouw organisatietalent draagt bij aan een efficiënte en effectieve ondersteuning.

Wat houdt jouw werk in?

Het is jouw uitdaging om de burgemeester, wethouders en gemeentesecretaris maximaal te ondersteunen in hun verantwoordelijkheden en verschillende rollen in Laarbeek en regionaal verband. Je hebt daardoor veel contact met inwoners, verenigingen, organisaties en andere gemeenten. Ook ben je het aanspreekpunt voor de interne organisatie voor het plannen en organiseren van afspraken met de collegeleden en de gemeentesecretaris. Daarnaast kunnen er bijzondere (representatieve) werkzaamheden op je pad komen, gekoppeld aan activiteiten van bestuurders of het College als geheel. Voorbeelden hiervan zijn het verzorgen van attenties, ontvangsten of notulering van bestuurlijke overleggen. Ook ondersteun je de medewerkers van de staf bij grotere projecten. In veel taken werk je nauw samen met je drie collega bestuurssecretaresses binnen het team. Welke ondersteuning jij precies biedt, wordt samen, in onderling overleg ook met jou, bepaald afhankelijk van je interesse en ervaring. 

Wanneer zijn we een match? 

Zie jij je al rondlopen in het gemeentehuis van Laarbeek? Lees dan gauw verder en ontdek of wij een match zijn. Jij beschikt over:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Ruime ervaring in de ondersteuning van bestuurders en/of directies (overheidsbetrekking dan wel in bedrijfsleven);
  • Kennis en ervaring met overheidsprocessen;
  • Politieke sensitiviteit;
  • Een goed luistervermogen;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Een ‘teamplayer’ instelling;
  • Een professionele werkhouding met het vermogen om discreet en flexibel te werk te gaan, ook qua verzoeken buiten kantoortijden. 

Als jij problemen kunt oplossen met een positieve instelling, dan zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou?

Als je kiest voor de gemeente Laarbeek, dan kies je om maatschappelijke impact te maken in een technologische topregio Brainport die één van de belangrijkste pijlers van de Nederlandse economie is. Een gemeente met veel uitdagingen en hoge ambities. Je werkt in een hecht team voor onze inwoners en ondernemers. Je bent loyaal en betrokken. Je werkt in een open en informele cultuur met veel persoonlijke aandacht en een goede werk-privé balans. Je bent bevlogen en intrinsiek gemotiveerd om het werk met kwaliteit en goed resultaat uit te voeren. Je werkt integer, klant- en resultaatgericht. 

Verder bieden wij jou goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt afhankelijk van kennis en ervaring, een brutosalaris van maximaal € 3784,- op basis van 36 uur (functieschaal 7). Doorgroei naar functieschaal 8 (maximaal € 4244,- obv 36 uur) is op termijn mogelijk. Daarbovenop ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van jouw arbeidsvoorwaarden naar eigen wens inricht of jouw brutomaandloon verhoogt. Daarnaast bieden we jou een aantrekkelijk werkklimaat, met hybride werken, aan- en verkoop verlofuren, uitruil woon- werkverkeer en collectieve korting op jouw aanvullende zorgverzekering. Ook krijg je toegang tot onze eigen online leeromgeving ‘Laarbeek academie’. 

Interesse, maar wil je meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen naar Rianne Hens- Van Goor, bestuurssecretaresse, via telefoonnummer 06-48081964 of Mathijs Weijkamp, coördinator team Communicatie & Ondersteuning via 06-42033758. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Inge Koolen, HR-adviseur via telefoonnummer 06-43270377.

Belangstelling? Solliciteer nu!

We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk op 26 juni 2024 via www.peelbanen.nlexterne-link-icoon.
De eerste gesprekken vinden plaats op 1 en 2 juli 2024.  

Overige informatie

Testen op geschiktheid voor de functie kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.