Visvergunning, visvijvers Beek en Donk

Om te mogen vissen in de vijver aan de Reigerlaan en aan de Lage Heesweg in Beek en Donk heeft u een schriftelijke toestemming van de gemeente nodig. Het is verboden te vissen in de siervijver in de Muziektuin in Beek en Donk en in de verbindingswateren in de omgeving van de Otterweg en de IJsweg in Beek en Donk. De toestemming is gedurende één jaar geldig en is gratis verkrijgbaar aan de balie van team Burgerzaken. Er worden maximaal 150 vergunningen afgegeven van 1 mei 2019 tot en met 30 april 2020.

Voor dit product moet u een afspraak maken.

Meer informatie: 
Vispas

Vanaf 1 mei worden weer toestemmingen uitgereikt. De toestemmingen zijn geldig voor de periode van 1 mei 2019 tot en met 30 april 2020.

Machtingsformulier
Wanneer u het product door een gemachtigde laat aanvragen, dan kunt u het formulier downloaden en alvast invullen: Machtigingsformulier

Voor dit product moet u een afspraak maken
U kunt online een afspraak maken of telefonisch via telefoonnummer 0492 469 700.

U dient de toestemming en, indien van toepassing, de (kleine) VISpas tijdens het vissen bij u te hebben om te mogen vissen in de vijver aan de Reigerlaan en aan de Lage Heesweg in Beek en Donk voor de periode van 1 mei 2018 tot en met 30 april 2019.

Algemene voorwaarden

  • Bent u in het bezit van een Kleine VISpas dan mag u met 1 hengel vissen.
  • Bent u in het bezit van een VISpas dan mag u met 2 hengels vissen.
  • Ben je onder de 14 en niet in het bezit van een (kleine) VISpas dan mag je onder begeleiding van een volwassene die in het bezit is van de juiste papieren met 1 hengel vissen.
  • Met een JeugdVISpas mag je met 2 hengels vissen.
  • Aan bovengenoemde vijvers is het toegestaan om ’s nachts te vissen.

De visvijvers aan de IJsbaanweg in Beek en Donk en de visvijver achter manege de Raam in Lieshout zijn verhuurd aan hengelsportverenigingen. Er zal door de gemeente dan ook geen toestemming worden verleend voor het vissen in deze vijvers.