Webinars en bon kleine energiebesparende maatregelen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om energiezuinig te wonen.

Dit is niet alleen goed voor het klimaat, maar zorgt ook voor een lagere energierekening en een comfortabel huis. Energiebesparing hoeft niet altijd veel te kosten aan de voorkant. Een kleine energiebesparende maatregel, zoals LED-lampen of tochtstrips, kan al een verschil maken op je jaarlijkse energierekening.

 

Verlaag gratis uw energierekening met onze bespaarbon

Om woningeigenaren op weg te helpen met energie besparen deelt de Gemeente Laarbeek bespaarbonnen uit ter waarde van 50 euro. Met deze bon kan je energiebesparende producten kopen bij de Hubo (Beek en Donk), de HEVU (Beek en Donk) of Bouwcenter Swinkels (Lieshout).

 

Hoe krijg ik mijn bespaarbon?

Let op! Je kan alleen een waardebon aanvragen als je deelneemt aan één van de online informatieavonden of een gratis energieadvies op maat aan huis aanvraagt. Zo krijg je informatie over de verschillende producten en hoe je deze het beste kunt gebruiken. De informatieavonden zullen plaatsvinden op donderdag 27 mei en vrijdag 4 juni.

Aanmelden voor één van de webinars of voor het energieadvies op maat kan vanaf 20 mei. Meer informatie hierover volgt via een flyer bij de Mooi Laarbeek krant van 20 mei en op deze webpagina.

 

Meer informatie

Na deelname aan de online informatieavond of na het ontvangen van een energieadvies op maat ontvang je een bespaarbon in de mail. De bon wordt geactiveerd nadat je hebt deelgenomen aan een webinar, of nadat je een energieadvies aan huis hebt gehad. Deze bespaarbon kan je via een app inleveren bij één van de deelnemende winkels. Verdere uitleg krijg je als je de bespaarbon ontvangt. Per woonadres is 1 bespaarbon beschikbaar.

Let op! Er zijn maar 1000 bespaarbonnen beschikbaar. Hierbij geldt op=op. Als we niet genoeg bespaarbonnen hebben voor iedereen, kijken we wie zich als eerste heeft aangemeld op de website.

 

Binnenkort ook voor huurders

Deze actie is alleen voor woningeigenaren. Binnenkort organiseren we ook een actie om huurders op weg te helpen met energie besparen.