Bouwkavels De Beekse Akkers

In het zuiden van Beek en Donk ligt de jonge, ruim opgezette nieuwbouwwijk De Beekse Akkers. Een dorpse en groene woonomgeving, die rust en allure uitstraalt. In deze wijk vindt u veel groen en (speel)veldjes. De dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken. Bijkomend voordeel is de korte afstand tot de Lieshoutseweg en de gunstige ligging; u bent dus snel in Nuenen, Eindhoven en Helmond. De percelen liggen aan lanen en in achterliggende woonbuurten. De percelen aan de lanen zijn breed, met aan beide kanten van de weg een royale groenstrook met bomen en parkeerplaatsen.

Vanaf september 2022 worden er in dit project 7 bouwkavels uitgegeven voor zelfbouw, aan de Rijbroeksedreef. Op 5 kavels kan een vrijstaande woning worden gebouwd. De kavels zijn tussen de circa 430 en 517 m2 groot. Daarnaast zijn er nog 2 kavels voor 1 tweekapper (twee woningen onder 1 kap). Deze kavels zijn ieder circa 353 m2 groot.

Planning

We informeren u nu al over de uitgifte van deze kavels, zodat u tijd heeft om uw inschrijving voor te bereiden.
Heeft u interesse in een bouwkavel, dan kunt u zich vanaf de eerste week van september inschrijven. De inschrijftermijn duurt tenminste 2 weken. Mochten er meer inschrijvingen zijn dan bouwkavels, dan gaat de notaris loten. Die loting staat gepland op 5 oktober. 

Bekijk de plattegrond ' De Beekse Akkers.

Bekijk de kavelpaspoorten met informatie over de bouwkavels:

PDFBeek en Donk Rijbroeksedreef Kleurenoverzicht.pdf

PDFBeek en Donk Rijbroeksedreef Kavelpaspoort nr 25.pdf

PDFBeek en Donk Rijbroeksedreef_Kavelpaspoort nr 27.pdf

PDFBeek en Donk Rijbroeksedreef_Kavelpaspoort nr 29.pdf

PDFBeek en Donk Rijbroeksedreef_jKavelpaspoort nr 31.pdf

PDFBeek en Donk Rijbroeksedreef_Kavelpaspoort nr 33.pdf

PDFBeek en Donk Rijbroeksedreef_Kavelpaspoort nr 35.pdf

PDFBeek en Donk Rijbroeksedreef_Kavelpaspoort nr 37.pdf