Duurzaamheidsmarkt 8 oktober 2023

Presenteer uw organisatie, bedrijf of product op de duurzaamheidsmarkt

Op zondag 8 oktober vindt er van 13.00 tot 17.00 uur een duurzaamheidsmarkt plaats in het Openluchttheater van Mariahout. Deze markt is bedoeld om inwoners te inspireren en praktische tips te geven voor een duurzaam huis en tuin. 

Op deze dag is het horecaplein van het Openluchttheater geopend en zijn er foodtrucks zodat bezoekers een drankje of vegan hapje kunnen kopen. Aan vermaak voor de kinderen wordt gedacht, er wordt een Tiny show georganiseerd en er zijn energiecoaches aanwezig. We zijn momenteel druk bezig met het uitwerken en invullen van het verdere programma. 

Wij zijn op zoek naar deelnemers voor deze duurzaamheidsmarkt

Lokale organisaties, ondernemers en particulieren die duurzame producten en/of ideeën willen presenteren, zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze duurzaamheidsmarkt. We moedigen met name lokale partijen aan om hun eigen duurzaamheidsinitiatieven te promoten en te delen met het publiek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende onderwerpen: 

  • Energiebesparing 
  • Groen en natuur 
  • Biologische producten 
  • Warmtetransitie 

Aanmelden voor een gratis marktkraam kan tot en met vrijdag 15 september 2023

Wil jij meedoen met de Duurzaamheidsmarkt? Meld je hieronder aan voor deelname aan de duurzaamheidsmarkt. Je hebt t/m vrijdag 15 september de mogelijkheid om je aan te melden voor het gebruik van een gratis marktkraam.

Houd er rekening mee dat aanmelding niet direct een garantie is voor deelname, aangezien we slechts een beperkt aantal marktkramen beschikbaar hebben. We streven ernaar om een diversiteit aan onderwerpen en producten op de markt te presenteren, en we houden hier rekening mee bij het indelen. We laten je uiterlijk 22 september weten of deelname is bevestigd. We doen natuurlijk ons uiterste best om alle geïnteresseerden een plekje te geven. 

Duurzaamheidsmarkt