Energiek Mariahout

In Mariahout gaan we op weg naar betaalbare en duurzame energie voor iedereen. Dan doen we stap voor stap, samen met inwoners van Mariahout.

Energie is duurder geworden. Minder energie verbruiken is een goede manier om geld te besparen. Dit kan door in huis maatregelen te treffen. Bijvoorbeeld door het dichten van kieren of het isoleren van het dak of de spouw. We noemen dit het verduurzamen van de woning.

In Mariahout gaat we de komende tijd aan de slag om woningen te verduurzamen. We kijken samen hoe we je woning kunnen verduurzamen. Dit doen we aan de hand van een woningscan. Op dit moment is een woningscan in Mariahout gratis.

We vragen u dan wel toestemming om de gegevens over uw woning te verwerken in een overzicht met de gegevens van alle woningen in Mariahout. Ook krijgt u voorafgaand aan de woningscan een door u in te vullen formulier over uw woning en gas- en elektraverbruik. 

Wilt u op de hoogte blijven van de acties in Mariahout? Meld u dan hieronder aan voor de nieuwsbrief. U kunt zich hieronder ook aanmelden voor een woningscan.