Inloopmarkt 'Kun jij nog rondkomen?'

Het kan je zomaar overkomen dat je (tijdelijk) moeilijk rond kunt komen. Misschien is er iets gebeurd in je leven waardoor je inkomen anders is geworden, of kom je voor grote uitgaven te staan. Het maken van keuzes hoe je je geld het beste kunt besteden is op die momenten belangrijker dan ooit. Dit is niet altijd makkelijk, omdat je soms dingen niet kunt doen die je wel graag zou wíllen doen. Als je keuzes hebt gemaakt en je kunt nog steeds niet rondkomen zijn er regelingen en voorzieningen die je kunnen helpen. Ben je benieuwd naar de regelingen? De gemeente Laarbeek organiseert twee keer per jaar een inloopmarkt ‘Kun je rondkomen?’. Hier kun je kennis maken met allerlei instanties die je kunnen helpen om beter rond te komen. De eerstvolgende inloopmarkt is op woensdag 11 oktober in de Huiskamer Mariahout en staat in het teken van Duurzaam leven.  

Voor wie?

De inloopmarkt is voor iedereen! Misschien kun je zelf niet goed rondkomen, maar ook als je iemand kent die krap bij kas zit of geldzorgen heeft is deze inloopmarkt interessant! Loop dus gerust even binnen!

Wat is er te doen?

Tijdens de inloopmarkt zijn er allerlei instanties aanwezig die je kunnen helpen als je moeilijk rond kunt komen. Denk aan de Duurzaam Wonen Laarbeek, SuperSociaal, WoCom, de Kledingbank, de Kerk en Stichting Leergeld. Ook zijn medewerkers van de gemeente Laarbeek en LEV Laarbeek aanwezig. Kortom: alle reden om even binnen te lopen!

Wanneer?

De eerstvolgende inloopmarkt is op woensdag 11 oktober in de Huiskamer in Mariahout van 19.00 tot 21.00 uur. Je kunt binnenlopen wanneer het je past, je bent de hele avond welkom. Het adres is Bernadettestraat 43 in Mariahout.

Informatie

Heb je vragen over de inloopmarkt, neem dan gerust contact op met Nathalie Ansems van LEV Laarbeek via nathalie.ansems@levgroep.nl of 06 48 53 28 93.