default iconInloopmarkt 'Kun jij nog rondkomen?'

Inloopmarkt rondkomen 16 november

Inloopmarkt ‘Kun jij nog rondkomen?’

Het kan je zomaar overkomen dat je (tijdelijk) moeilijk rond kunt komen. Misschien is er iets gebeurd in je leven waardoor je inkomen anders is geworden, of kom je voor grote uitgaven te staan. Gelukkig zijn er allerlei manieren om hiermee om te gaan en om je geldzaken weer op orde te krijgen. Om deze manieren te laten zien, organiseren we twee keer per jaar een inloopmarkt ‘Kun je rondkomen?’. De eerstvolgende inloopmarkt is op woensdag 16 november in de Huiskamer in Beek en Donk.

Voor wie?

De inloopmarkt is voor iedereen! Misschien kun je zelf niet goed rondkomen, maar ook als je iemand kent die krap bij kas zit is deze inloopmarkt interessant! Loop dus gerust even binnen!

Wat is er te doen?

Tijdens de inloopmarkt zijn er allerlei instanties aanwezig die je kunnen helpen als je moeilijk rond kunt komen. Denk aan de SuperSociaal, de Kledingbank, de Kerk en Stichting Leergeld. Ook zijn medewerkers van de gemeente Laarbeek en LEV Laarbeek aanwezig. Daarnaast is Duurzaam Wonen Laarbeek aanwezig vanwege de stijgende energieprijzen. Welke stappen kun je zetten om je energierekening te verlagen? Kortom, er is veel te zien en te horen op 16 november!

Wanneer?

De eerstvolgende inloopmarkt is op woensdag 16 november in de Huiskamer van Beek en Donk tussen 19.00 tot 21.00 uur. Je kunt binnenlopen wanneer het je past, je bent de hele avond welkom. Het adres is Otterweg 27 in Beek en Donk.

Informatie

Heb je vragen over de inloopmarkt, neem dan gerust contact op met Nathalie Ansems van LEV Laarbeek via nathalie.ansems@levgroep.nl of 06 48 53 28 93.

Contact

Telefoon: 0492 469 700

E-mail: gemeente@laarbeek.nl 

Bezoekadres:

Koppelstraat 37 
5741 GA Beek en Donk

Postadres:

Postbus 190
5740 AD Beek en Donk

Openingstijden 

Maandag, dinsdag, donderdag: 9.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 9.00 tot 19.30 uur
Vrijdag: 9.00 tot 12.30 uur

 

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Laarbeek