Kaarten inzien en landmeetkundige gegevens

Beschrijving

Landmeetkundige gegevens zijn meetgegevens die nodig zijn voor kaarten. Bijvoorbeeld topografische kaarten, kadastrale kaarten en kaarten voor kabels en leidingen.

Hoe u het regelt

Heeft u kaartgegevens nodig? Deze vraagt u op bij het kadasterexterne-link-icoon. Of bekijk ze online op de landelijke basiskaartexterne-link-icoon.

Koopt u een perceel waarvan het kadaster de grenzen nog niet heeft bepaald? Dan kunt u contact opnemen met ons. Wij geven dan de perceelgrenzen in het terrein met ijzeren buizen aan. De perceelgrenzen geven wij daarna door aan het kadaster.

Heeft u al een omgevingsvergunning om te bouwen? Neem dan contact op om in overleg de juiste plaats te bepalen. Wij geven aan hoe ver het gebouw van de weg af moet komen en hoe hoog de vloer moet liggen.

Wat u nodig heeft

Zo kunt u kaartgegevens bekijken:

Als u een product wilt bestellen op kadaster.nl kunt u online betalen. Zorg ervoor dat u uw inloggegevens voor iDEAL bij de hand heeft.

De kosten

De prijzen van de producten van het kadaster vindt u op kadaster.nl. Het bekijken van de landelijke basiskaart is gratis.

Heeft u nog vragen?

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het algemene telefoonnummer: 0492 469 700.