adult iconOnafhankelijke cliëntondersteuning

Beschrijving

Wilt u dat er iemand met u meedenkt over wonen, (jeugd)zorg, welzijn, onderwijs, werk of inkomen? Of heeft u moeite met het opnemen van informatie? Dan is het fijn dat iemand meeluistert en adviseert. Het is fijn als dat een familielid is of iemand uit de buurt. Maar niet iedereen heeft zo iemand. De gemeente kan u helpen met onafhankelijke cliëntondersteuning.

Een cliëntondersteuner helpt u als u ergens naar toe moet voor gesprekken. Bijvoorbeeld bij de gemeente of andere instelling. Deze persoon is onafhankelijk en is hiervoor opgeleid. Zoals een ouderenadviseur of een ervaringsdeskundige. Deze persoon gaat met u mee naar gesprekken en helpt u bij het duidelijk maken van uw hulpvraag. Hij of zij helpt u ook met informatie en advies. Bijvoorbeeld bij het regelen van een woning, zorg, geldzaken, opvoeding, dagbesteding, vervoer, werk en onderwijs.

Hoe u het regelt

Als u behoefte heeft aan onafhankelijke cliëntondersteuning, kunt u terecht bij LEV Laarbeek. Zij bekijken samen met u welke cliëntondersteuner het beste bij u past. Voor meer informatie zie: https://www.levlaarbeek.nl/lokaal-aanbod/persoonlijk-gesprek/hulp-bij-gesprekken-onafhankelijke-clientondersteuning

De kosten

Onafhankelijke cliëntondersteuning is gratis voor inwoners van de gemeente Laarbeek.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met de LEVgroep voor meer informatie.

Contact

Telefoon: 0492 469 700

E-mail: gemeente@laarbeek.nl 

Bezoekadres:

Koppelstraat 37 
5741 GA Beek en Donk

Postadres:

Postbus 190
5740 AD Beek en Donk

Algemeen bankrekeningnummer:

NL91 BNGH 0285 000 721

Openingstijden 

Maandag, dinsdag, donderdag: 9.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 9.00 tot 19.30 uur
Vrijdag: 9.00 tot 12.30 uur

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Laarbeek