Ontwerp je duurzame tuin

Wil je ontdekken hoe je je eigen tuin op een duurzame manier kunt inrichten, zodat je meer vogels, egels, vlinders en bijen kunt aantrekken? En wil je leren hoe je het regenwater in je tuin het beste kunt opvangen? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze gratis workshop "Ontwerp je duurzame tuin" op dinsdag 10 oktober van 19:00 tot 22:00 uur. De workshop vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis.

Tijdens deze workshop zullen Antoon Verhoeven van IVN Laarbeek en Tim van Gerven van Waterschap Aa en Maas boeiende presentaties geven over onderwerpen als vogels, waterberging, klimaatadaptatie en biodiversiteit. Na de presentaties ga je zelf aan de slag met het ontwerpen van je eigen tuin, met begeleiding van ervaren tuinontwerpers. Je hebt ook de kans om vragen te stellen aan vertegenwoordigers van IVN en het Waterschap. Als extraatje ontvang je het boek "Van tegeltuin naar jungle" en een tuinierset om zelf in je eigen tuin aan de slag te gaan.

Je kunt je onder de tekst aanmelden voor deze workshop tot uiterlijk 5 oktober 2023. We hebben slechts ruimte voor maximaal 20 deelnemers, dus wees er snel bij, want vol is vol!

Huiswerk

Om het maximale uit de workshop te halen willen we je vragen om het volgende voor te bereiden en mee te nemen:

* Een plattegrond van je tuin met de afmetingen
* Foto's van de tuin en van de omgeving

Meld je aan voor de workshop