traffic iconOpenbare laadpaal elektrische auto aanvragen

Beschrijving

In Laarbeek wordt de komende jaren een netwerk van openbare laadpalen voor elektrische auto’s geplaatst. Bij openbare laadpalen laadt u altijd 100% uit wind opgewekte stroom van Nederlandse windmolens. Samenwerkingspartner Vattenfall InCharge is de leverancier van de laadpalen.

Hoe u het regelt

Openbare laadpaal aanvragen

Staat er in uw buurt nog geen openbare laadpaal voor elektrische auto’s? Vraag hier een openbare laadpaal aan. Het aanvragen van de laadpaal kost niets. U betaalt alleen voor het opladen van uw elektrische auto.

Laadpas aanvragen

Om gebruik te kunnen maken van een laadpaal, hebt u een laadpas nodig. De laadpas is gratis en werkt op alle publieke laadpalen in Nederland. De laadpas wordt verstrekt door Vattenfall InCharge. Vraag hier uw laadpas aan.

Laadpalen in de buurt

Er zijn verschillende apps waarmee u een laadpaal in de buurt kunt vinden. In de gratis InCharge app van Vattenfall InCharge vindt u alle openbare laadpalen terug. Ook ziet u of de laadpaal vrij is op dat moment en rijdt u er direct naartoe dankzij de ingebouwde navigatiefunctie. Download de InCharge app hier.

Laadpaswijzer

Op de volgende website is een onafhankelijk overzicht gemaakt van de verschillende laadpassen. 

In dit overzicht vind je alle belangrijke kenmerken en up-to-date tarieven van de verschillende laadpassen. De prijs voor het laden van een accu kan per laadpas echt enorm verschillen, het kan dus voor mensen met een elektrisch voertuig echt de moeite zijn om de juiste pas te kiezen.

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag. Belt u tijdens kantooruren naar ons Klant Contact Centrum 0492 469 700.

Contact

Telefoon: 0492 469 700

E-mail: gemeente@laarbeek.nl 

Bezoekadres:

Koppelstraat 37 
5741 GA Beek en Donk

Postadres:

Postbus 190
5740 AD Beek en Donk

Algemeen bankrekeningnummer:

NL91 BNGH 0285 000 721

Openingstijden 

Maandag, dinsdag, donderdag: 9.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 9.00 tot 19.30 uur
Vrijdag: 9.00 tot 12.30 uur

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Laarbeek