Pachten

De gemeente Laarbeek biedt diverse percelen landbouwgrond in geliberaliseerde pacht bij inschrijving aan. De inschrijftermijn loopt vanaf donderdag 26 oktober 2023 en sluit op maandag 13 november om 12.00 uur.

De brochure met daarin een overzicht van de percelen, de inschrijfvoorwaarden, het inschrijfformulier en de pachtvoorwaarden vindt u hier onder.

We verzoeken om bij de het inschrijven het inschrijfformulier volledig in te vullen en compleet in te leveren. Dat wil onder andere zeggen dat elke pagina een handtekening heeft, de bedragen naast numeriek ook voluit geschreven moeten worden, de bieding bedragen in hele euro’s betreft, enzovoorts. Bij het niet voldoen aan de inschrijfvoorwaarden wordt de inschrijving ongeldig verklaard.

De enveloppen met de inschrijvingen worden op maandag 13 november 2023 om 14.00 uur geopend. Het openen van de enveloppen vindt plaats in het gemeentehuis (Koppelstraat 37 in Beek en Donk) en is openbaar.

Voor meer informatie over de geliberaliseerde pacht kunt u contact opnemen met team grondzaken van de gemeente Laarbeek via het centrale telefoonnummer 0492 469 700.

Brochure inschrijving pacht pacht 2024