Piet van Thielplein

Foto van ontwikkelingsplan Piet van Thielplein

Het Piet van Thielplein is een drukbezochte plek in Laarbeek. Een plein met veel winkels en een weekmarkt, een plein waar van alles te doen is. In de week van 19 februari starten de werkzaamheden om de riolering op het plein te vernieuwen én het plein een nieuwe uitstraling te geven. De werkzaamheden hebben een doorlooptijd van ongeveer één jaar. We werken in fases, waardoor de winkels en bedrijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar zijn.  

Kijk voor alle actuele informatie over de werkzaamheden en planning op de speciale projectpaginaexterne-link-icoon

Informatiepunt Piet van Thielplein

Op 6 april is het informatiepunt op het Piet van Thielplein geopend! Je vindt dit Informatiepunt in de witte bouwkeet (bij Mijnheer van Thiel/voormalige grasveld). Het informatiepunt wordt gerund door vrijwilligers en is iedere zaterdag tussen 11 en 15 uur open. Bij dit Informatiepunt kun je van alles zien, zoals de planning van de werkzaamheden, de voortgang, maar je kunt ook vragen stellen of gewoon even rondneuzen. 

Blauwe Zone

Vanaf 1 mei 2024 stellen we een blauwe zone in op het Piet van Thielplein en een gedeelte van de Koppelstraat. De blauwe zone geldt voor een periode van vier maanden van maandag t/m zaterdag tussen 08.00 en 18.00 uur. U kunt op deze plekken dan voor een duur van 2 uur parkeren. Vergeet hierbij uw parkeerkaart niet! Op zondag kun je vrij parkeren op het plein.

Verplaatsen Weekmarkt

Vanwege de werkzaamheden op het plein is het niet langer mogelijk om de weekmarkt hier te laten staan. Daarom verplaatsen we de weekmarkt met ingang van woensdag 17 april naar het Heuvelplein.  Vanwege de weekmarkt is het tussen 6.00 uur en 13.30 uur niet mogelijk om op het Heuvelplein te parkeren. We vragen je om hier rekening mee te houden.