Starterslening

Beschrijving

Wilt u voor het eerst een woning kopen? Maar staan de hoge woonlasten u in de weg? Met de starterslening kunt u misschien toch dat ene speciale huis kopen dat u op het oog heeft.

Alle informatie over de starterslening van gemeente Laarbeek kunt u vinden op de website van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn).externe-link-icoon

Hoe u het regelt

U regelt het aanvragen van een starterslening in een aantal stappen.

U vult eerst het Aanmeldformulier voor de aanvraag van een startersleningexterne-link-icoon in. Dit formulier stuurt u naar: Gemeente Laarbeek Postbus 190 5740 AD  Beek en Donk. De gemeente beslist of u in aanmerking komt voor een starterslening.

U komt in aanmerking voor een starterslening? Dan sturen wij u een brief met daarin de verdere informatie. Het vervolg van uw aanvraag doet u bij SVn. Hoe dit werkt staat hierexterne-link-icoon uitgelegd.  

Wat u moet weten

Komt u in aanmerking voor deze starterslening?

Er gelden voorwaarden om in aanmerking te komen voor een starterslening. De gemeente beoordeelt de aanvraag en SVn beslist of u in aanmerking komt voor een starterslening. De voorwaarden vindt u op de website van SVnexterne-link-icoon.

De kosten

Over alle kosten die komen kijken bij een Starterslening kan SVnexterne-link-icoon u informatie geven.

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag. Heeft u algemene vragen over het aanvraagproces of de lening? U kunt contact opnemen met SVn via telefoonnummer 088 253 94 00. Voor vragen over bijzondere voorwaarden uit de gemeentelijke verordening belt u tijdens openingstijden met het Klant Contact Centrum van de gemeente 0492 469 700.

Meer informatie