Vintage kledingruilmarkt

We hebben allemaal wel broeken, blouses of truien in de kast hangen die we niet meer dragen. Je kledingkast puilt uit en toch heb je zin in iets nieuws. Vaak kun je anderen blij maken met je overbodige kledingstukken en die anderen jou! Hoe leuk is het om nieuwe kledingstukken toe te voegen aan je garderobe, zonder dat je deze hoeft te kopen. Lijkt je dat wel wat? Ruim je kast dan op, nodig je vrienden en vriendinnen uit en kom naar de Vintage Kledingruilmarkt! Het belooft een gezellige avond te worden met leuke muziek en uiteraard een hapje en een drankje. Ondertussen kun je gezellig kletsen en snuffelen tussen de kledingrekken of je kleding proberen in een van de pashokjes. Er kan zelfs een styliste met je meekijken en adviseren.

Waar en wanneer

Woensdagavond 11 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in de Huiskamer in Beek en Donk. Je mag gezellig binnenlopen, aanmelden is niet nodig.

Voor wie?

Voor jongeren. Gratis entree.

Hoe werkt het?

  1. Neem je beste kledingitems mee. De kleding moet in goede staat zijn; schoon en gewassen, niet kapot, zonder gaten of vlekken, niet gekrompen, verwassen en/of versleten.
  2. Je mag tussen de 5 en 10 items meebrengen. Dit mag kleding zijn, maar ook accessoires zoals schoenen en tassen zijn welkom.
  3. Geen lingerie, panty's, sokken, sport- en zwemkleding.
  4. Geen baby- en kinderkleding.
  5. Voor ieder item dat je meebrengt, krijg je een bon waarmee je een nieuw item kunt aanschaffen.
  6. De kleding die overblijft en niemand heeft gekozen, mag je zelf mee terugnemen of doneren aan de kledingbank voor een tweede leven.

Heb je nog vragen over deze Vintage Kledingruilmarkt? Stel ze gerust! Stuur een mail naar duurzaam@laarbeek.nl.