Voorzieningen

Stichting Leergeld

Stichting Leergeldexterne-link-icoon is er speciaal voor kinderen van ouders die moeilijk rond kunnen komen. Als je weinig geld hebt, is er misschien geen ruimte om mee te doen aan sport of muziekles. In dat geval kun je contact opnemen met Stichting Leergeld voor (financiële) ondersteuning.

Super Sociaal

De Super Sociaalexterne-link-icoon is dé supermarkt voor als je moeilijk rond kunt komen. Je kunt hier boodschappen doen met flinke korting. Zo kun je ook als je minder te besteden hebt tóch goed en gezond eten. Wil je gebruik maken van de Super Sociaal dan heb je de Inkomensverklaring nodig of een verwijzing van een professionele schuldhulpverleningsorganisatie/bewindvoering.

Kledingbank Laarbeek

Kleding kopen is niet zo makkelijk als je weinig te besteden hebt. Je kunt met je Inkomensverklaring terecht bij de Kledingbank Laarbeekexterne-link-icoon of een verwijzing van een professionele schuldhulpverleningsorganisatie/bewindvoering.

Bibliotheek De Lage Beemden

Lees je graag een boek of een tijdschrift? Of vind je het leuk om de krant te lezen, maar heb je geen geld om een abonnement af te sluiten? Bibliotheek De Lage Beemdenexterne-link-icoon heeft een gratis abonnement ‘Voordeling Ontdekken’ voor als je moeilijk rond kunt komen. Zo kun je lezen ook als je minder te besteden hebt.

LEV Laarbeek

LEV Laarbeekexterne-link-icoon helpt je als je een vraag hebt over omgaan met geld of als je moeilijk rond kunt komen. Ook als je gebruik wilt maken van een regeling of hulp nodig hebt om een formulier in te vullen kun je terecht bij LEV Laarbeek.

Taalhuis Laarbeek

Wil je leren omgaan met de computer en internet? Bijvoorbeeld om te mailen, formulieren te downloaden of te internetbankieren. Of wil je beter leren lezen, schrijven of rekenen, zodat je beter inzicht krijgt in je inkomsten en uitgaven? Dan kun je terecht bij het Taalhuis Laarbeekexterne-link-icoon

Stichting Jarige Job

Je wilt je kinderen op hun verjaardag natuurlijk een beetje verwennen. Als je moeilijk rond kunt komen kan dit lastig zijn. Stichting Jarige Jobexterne-link-icoon is er om in deze gevallen te helpen.

Ondernemerspunt

Ben je ondernemer en heb je het financieel zwaar? Dan kun je terecht bij het Ondernemerspunt van Senzerexterne-link-icoon. Een deskundige kan je helpen bij al je vragen, adviseren en ondersteunen.