default iconVoorzieningen

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld is er speciaal voor kinderen van ouders die moeilijk rond kunnen komen. Als je weinig geld hebt, is er misschien geen ruimte om mee te doen aan sport of muziekles. In dat geval kun je contact opnemen met Stichting Leergeld voor (financiële) ondersteuning.

Super Sociaal

De Super Sociaal is dé supermarkt voor als je moeilijk rond kunt komen. Je kunt hier boodschappen doen met flinke korting. Zo kun je ook als je minder te besteden hebt tóch goed en gezond eten. Wil je gebruik maken van de Super Sociaal dan heb je de Inkomensverklaring nodig of een verwijzing van een professionele schuldhulpverleningsorganisatie/bewindvoering.

Kledingbank Laarbeek

Kleding kopen is niet zo makkelijk als je weinig te besteden hebt. Je kunt met je Inkomensverklaring terecht bij de Kledingbank Laarbeek of een verwijzing van een professionele schuldhulpverleningsorganisatie/bewindvoering.

Bibliotheek De Lage Beemden

Lees je graag een boek of een tijdschrift? Of vind je het leuk om de krant te lezen, maar heb je geen geld om een abonnement af te sluiten? Bibliotheek De Lage Beemden heeft een gratis abonnement ‘Voordeling Ontdekken’ voor als je moeilijk rond kunt komen. Zo kun je lezen ook als je minder te besteden hebt.

LEV Laarbeek

LEV Laarbeek helpt je als je een vraag hebt over omgaan met geld of als je moeilijk rond kunt komen. Ook als je gebruik wilt maken van een regeling of hulp nodig hebt om een formulier in te vullen kun je terecht bij LEV Laarbeek.

Taalhuis Laarbeek

Wil je leren omgaan met de computer en internet? Bijvoorbeeld om te mailen, formulieren te downloaden of te internetbankieren. Of wil je beter leren lezen, schrijven of rekenen, zodat je beter inzicht krijgt in je inkomsten en uitgaven? Dan kun je terecht bij het Taalhuis Laarbeek

Stichting Jarige Job

Je wilt je kinderen op hun verjaardag natuurlijk een beetje verwennen. Als je moeilijk rond kunt komen kan dit lastig zijn. Stichting Jarige Job is er om in deze gevallen te helpen.

Ondernemerspunt

Ben je ondernemer en heb je het financieel zwaar? Dan kun je terecht bij het Ondernemerspunt van Senzer. Een deskundige kan je helpen bij al je vragen, adviseren en ondersteunen.

Contact

Telefoon: 0492 469 700

E-mail: gemeente@laarbeek.nl 

Bezoekadres:

Koppelstraat 37 
5741 GA Beek en Donk

Postadres:

Postbus 190
5740 AD Beek en Donk

Algemeen bankrekeningnummer:

NL91 BNGH 0285 000 721

Openingstijden 

Maandag, dinsdag, donderdag: 9.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 9.00 tot 19.30 uur
Vrijdag: 9.00 tot 12.30 uur

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Laarbeek