Welkom in de Huiskamer!

De Huiskamer, heb jij er al over gehoord? De Huiskamer is dé plek voor jou, waar je makkelijk binnenloopt voor een vraag, voor een praatje, of om mee te doen aan een activiteit. Het is een plek voor ontmoeting, ontspanning en verbinding.

Ontmoeting, ontspanning en verbinding

Ben je misschien alleen thuis en wel eens op zoek naar een praatje of even een andere omgeving? Zoek je een maatje om te kaarten? Heb je misschien een vraag over de opvoeding van één van je kinderen, of wil je weten hoe je online dingen kunt regelen met de overheid? Of zoek je een rustige studie- of werkplek, omdat de muren thuis soms op je afkomen? Loop dan eens binnen in één van de Huiskamers. Er is altijd wat te doen!

Ik ga naar de Huiskamer!

De Huiskamers in Beek en Donk, Lieshout en Mariahout zijn inmiddels open, daar staat de koffie voor je klaar. De Huiskamer in Beek en Donk is te vinden in het ontmoetingscentrum aan de Otterweg 27. In Lieshout vind je de Huiskamer in het Dorpshuis aan de Grotenhof 2. In Mariahout is de Huiskamer ingericht in het Buurthuis aan de Bernadettestraat 43. De openingstijden kun je vinden op de website van Stichting Dorpshuizen Laarbeekexterne-link-icoon.

Wat kan ik doen in de Huiskamer?

In de Huiskamer is altijd wat te doen! Iedere Huiskamer heeft een eigen programma. Met vaste onderdelen en wisselende activiteiten. Kijk voor het actuele programma op de website van de Huiskamerexterne-link-icoon.