Zorgverzekering

Beschrijving

Een goede zorgverzekering is belangrijk. Zo voorkom je (onverwachte) kosten als je zorg nodig hebt. Wanneer je het niet zo breed hebt en goed op je geld moet letten, kunnen de zorgkosten een zware last zijn. De gemeente Laarbeek biedt een speciale zorgverzekering aan voor als je weinig geld te besteden hebt. Met deze zorgverzekering ben je goed verzekerd voor minder geld

Wat is een laag inkomen?

U heeft een laag inkomen als uw netto inkomen minder is dan 120% van de voor jou geldende bijstandsnorm.

Actuele uitkeringsbedragenexterne-link-icoon

Aanvragen

Heb je een besluit genomen en wil je overstappen naar de Zorgverzekering van CZ? Geef dit dan aan vóór 31 december op www.gezondverzekerd.nlexterne-link-icoon.

Hulp bij aanvragen

Het Sociaal Team Laarbeek helpt je graag bij het indienen van de aanvraag op GezondVerzekerd.nl. Bel of mail ze via (0492) 469 707 of sociaalteam@laarbeek.nl

Voorwaarden

Informatie over de vergoedingen

Op de website GezondVerzekerdexterne-link-icoon lees je wat het aanbod van de gemeente Laarbeek en zorgverzekeraar CZ precies inhoudt. Je ziet hier welke kosten er vergoed worden. Ook kun je de vergoedingen en de premie vergelijken met de zorgverzekering die je  nu hebt.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen over je verzekering? Neem dan contact op met de klantenservice van CZ via het telefoonnummer 088-5557777.

Contactgegevens

Het Sociaal Team Laarbeek helpt je graag. Bel of mail ze via (0492) 469 707 of sociaalteam@laarbeek.nl. Bij het Sociaal Team Laarbeek kun je ook terecht met vragen over andere regelingen voor mensen met een laag inkomen. ZOals hulp om rond te komen of bij betalingsachterstanden.