Collectieve Aanvullende Verzekering (CAV)

Een goede zorgverzekering is belangrijk. Zo voorkomt u (onverwachte) kosten als u zorg nodig heeft. Wanneer u het niet zo breed heeft, en goed op uw geld moet letten, kunnen de zorgkosten een zware last zijn. De gemeente Laarbeek biedt een speciale zorgverzekering aan voor als u weinig geld te besteden hebt. Met deze zorgverzekering bent u goed verzekerd voor minder geld.

Wat is een laag inkomen?

U heeft een laag inkomen als uw netto inkomen minder is dan 120% van de voor u geldende bijstandsnorm.

Actuele uitkeringsbedragen

Aanvragen

Heeft u een besluit genomen en wilt u overstappen naar de Collectieve Zorgverzekering van CZ? Geef dit dan aan vóór 31 december op www.gezondverzekerd.nl.

Hulp bij aanvragen

Het Sociaal Team Laarbeek helpt u graag bij het indienen van de aanvraag op GezondVerzekerd.nl. Bel of mail ze via (0492) 469 707 of sociaalteam@laarbeek.nl. Bij het Sociaal Team Laarbeek kunt u ook terecht met vragen over andere regelingen die er zijn voor mensen met een laag inkomen, zoals hulp om rond te komen, of bij betalingsachterstanden.

Informatie over de vergoedingen

Op de website GezondVerzekerd leest u wat het aanbod van de gemeente Laarbeek en zorgverzekeraar CZ precies inhoudt. U ziet hier welke kosten er vergoed worden. Ook kunt u de vergoedingen en de premie vergelijken met de zorgverzekering die u nu heeft.

Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen over de verzekering? Neem dan contact op met de klantenservice van CZ via het telefoonnummer 088-5557777.

Het Sociaal Team Laarbeek helpt u graag. Bel of mail ze via (0492) 469 707 of sociaalteam@laarbeek.nl. Bij het Sociaal Team Laarbeek kunt u ook terecht met vragen over andere regelingen voor mensen met een laag inkomen....