document iconActueel nieuws

 • Verduurzamen maatschappelijke gebouwen

  In onze gemeente staan veel gebouwen met een maatschappelijke functie. Denk bijvoorbeeld aan scholen, gemeenschapshuizen, sporthallen en clubhuizen. Deze gebouwen gaan we de komende tijd verduurzamen. We willen hiermee het energieverbruik verminderen en bijdragen aan een beter milieu.

 • Vacature Adviseur Veiligheid, Bevolkingszorg en Rampenbestrijding

  De gemeentelijke organisatie van Laarbeek staat mede aan de lat voor crisisbestrijding enrampenbestrijding. Dat hebben we de afgelopen jaren goed kunnen zien tijdens de corona-pandemie of de opvang van (Oekraïense) vluchtelingen. Dit doen we natuurlijk niet alleen. Een groot regionaal netwerk en een stevige samenwerking met belangrijke partners als de GGD GHOR en de Veiligheidsregio Brabant Zuid Oost (VHRBZO) zijn daarin cruciaal. Word jij gelukkig van een gedegen voorbereiding, omdat je graag goed beslagen ten ijs komt? Laat jij je niet snel van je stuk brengen in geval van nood? En vind jij het leuk om op het gebied van veiligheid, bevolkingszorg en rampenbestrijding de eerste sparringpartner en adviseur te zijn van de burgemeester? Zet jij je graag in voor een goed lokaal crisisplan, wat ook met regelmaat geoefend wordt? Dan zijn wij op zoek naar elkaar!

 • Afsluiting Dorpstraat Lieshout

  Maandag 11 september start Brabantwater met het vervangen van de waterleiding op een gedeelte van de Dorpstraat in Lieshout. Dit is het gedeelte van de Dorpstraat vanaf Ruitjensakker tot aan Vogelenzang

 • Kermis Beek en Donk vrijdag 8 tot en met dinsdag 12 september

  Programma Vrijdag: Opening om 19.00 uur door het Antoniusgilde Beek en Donk en wethouder Ron van den Berkmortel. Feest op ’t plein!: ’t dak eraf met de foute vinylshow. Javaans eetcafé: vanaf 19.00 uur Brabo music show, duo Echt Faut… Kermis thema: kerstmis!

 • Dansen, muziek maken, schilderen, toneelspelen? Met een gemeentelijke bijdrage wordt de drempel lager

  Kunst en cultuur is onmisbaar voor de samenleving. Daarom heeft gemeente Laarbeek een bijdrage beschikbaar om kunst- en cultuurlessen te kunnen volgen. Het gaat dan om allerlei vormen van kunst- en cultuuronderwijs, bijvoorbeeld: zang, dans, toneel, muziek, beeldende kunst, theater. Om voor deze bijdrage in aanmerking te komen, moet wel aan enkele voorwaarden worden voldaan.

 • Beeldvormende avond dinsdag 12 september

  Op dinsdag 12 september 2023 om 19.30 uur staat er weer een Beeldvormende Avond gepland in de raadzaal van het gemeentehuis. Op de agenda staat: - Vaststelling woonvisie (inclusief woonzorgparagraaf)

 • Aanleg geveltuintjes Beek en Donk

  Zaterdagochtend 2 september hebben bewoners van de Kapelstraat in Beek en Donk geveltuintjes aangelegd omdat ze meer groen wilden in hun straat. Wij zijn trots op dit mooie initiatief dat kwam vanuit de buurt! De gemeente heeft samen met @Stichting Steekbreek geholpen met het aanleggen van deze mooie geveltuintjes. De bewoners hebben in totaal 70 tegels vervangen voor plantjes! Er is hard gewerkt maar het was vooral ook gezellig. Initiatiefnemer Jordi wist afgelopen tijd met een deur-aan-deuractie flink wat buren mee te krijgen. “Dit is heel goed voor de betrokkenheid in onze straat. Niet alleen ziet de straat er nu veel gezelliger uit maar we hopen ook minder last te krijgen van trillingen in onze woningen door het zware verkeer”.

 • Vacature: medewerker interne controle / ondersteuning jaarrekening

  Binnen het intergemeentelijke team Financiën van de gemeente Laarbeek zoeken wij een medewerker interne controle / ondersteuning jaarrekening voor 22 - 28 uur per week. Het team Financiën bestaat uit 11 medewerkers, die deels zowel voor de gemeente Gemert-Bakel als de gemeente Laarbeek taken verrichten. In deze functie zal je alleen voor de gemeente Laarbeek werken.

 • Inloopbijeenkomst snelfietsroute Gemert – Eindhoven

  In het regionale Bereikbaarheidsakkoord is een snelfietsroute opgenomen tussen Gemert en Eindhoven. De gemeenten Gemert-Bakel, Laarbeek, Nuenen, Eindhoven en de provincie Noord-Brabant presenteren binnenkort het concept-onderzoek naar de optimale ligging van die route.

Contact

Telefoon: 0492 469 700

E-mail: gemeente@laarbeek.nl 

Bezoekadres:

Koppelstraat 37 
5741 GA Beek en Donk

Postadres:

Postbus 190
5740 AD Beek en Donk

Algemeen bankrekeningnummer:

NL91 BNGH 0285 000 721

Openingstijden 

Maandag, dinsdag, donderdag: 9.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 9.00 tot 19.30 uur
Vrijdag: 9.00 tot 12.30 uur

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Laarbeek