document iconActueel nieuws

 • Twee vacatures Team Burgerzaken

  We hebben twee hele leuke vacatures bij ons Team Burgerzaken. De ene voor 24 uur, de andere voor 26 uur. De werkzaamheden zijn voor de beide functies net even anders. Kijk er eens naar om te lezen welke het beste bij je past… Of solliciteer in 1 keer op allebei!

  Gezocht: Medewerkers burgerzaken
 • Vacature: Toezichthouder bouw en ruimtelijke ordening

  De gemeente Laarbeek zoekt een Toezichthouder bouw en ruimtelijke ordening (36 uur per week). Vind je het handhaven van de “ruimtelijke” wet- en regelgeving belangrijk en is beschermen van onze omgeving jouw passie? Dan is deze functie vast iets voor jou!

  vacature toezichthouder
 • 5,5 hectare natuur en 65 woningen aan de Heuvelsche Velden

  De Heuvelsche Velden komt aan de rand van De Hoge Regt in Beek en Donk.

  plaatje plangebied Heuvelsche Velden
 • Vragen naar aanleiding van artikel: 'Minima mogen energieslurpende koelkasten en wasmachines inruilen voor zuiniger model'

  Er komen veel vragen bij ons binnen naar aanleiding van het artikel in het ED met de titel “Minima mogen energieslurpende koelkasten en wasmachines inruilen voor een zuiniger model”. We vinden het fijn om te horen dat iedereen enthousiast is over deze actie! We zijn op dit moment nog druk bezig met de voorbereidingen voordat we met deze actie kunnen starten. Daarnaast moet de gemeenteraad nog goedkeuring geven. Die vergadert daar donderdag 9 februari over, nadat het voorstel eerst in de commissie sociale zaken van donderdag 26 januari aan de orde is geweest. Nadat het is vastgesteld door de raad, werken we de actie verder uit. We verwachten dat de actie uiterlijk juni van start kan gaan. Tegen die tijd krijgen de mensen die in aanmerking komen een brief thuis om zich voor de actie aan te melden. Heb je nog vragen? Mail dan naar duurzaam@laarbeek.nl

 • Boek 'Trots op Laarbeek' een succes

  Bij de gemeenschapshuizen liggen de laatste exemplaren van het boek.

 • Maatwerk-energietoeslag

  Vanaf 9 januari 2023 kun je, als inwoner van de gemeente Laarbeek, een aanvraag indienen voor een maatwerk-energietoeslag. We zien dat er een grote groep inwoners is die niet voldoende geholpen is door de eerdere regeling ‘eenmalige energietoeslag’. Ook zien we inwoners die nét teveel verdienen en dus geen gebruik konden maken van deze regeling. Omdat we niet willen dat inwoners moeite krijgen met rondkomen vanwege de hoge energieprijzen, is er deze nieuwe regeling. Op de website van de gemeente Laarbeek staat meer informatie over deze maatwerk energietoeslag. Ook kun je checken of je in aanmerking komt voor deze regeling. Ga naar laarbeek.nl en zoek op het trefwoord maatwerk-energietoeslag. Heb je vragen over de regeling of twijfel je of je in aanmerking komt? Dan kun je contact opnemen met Nathalie Ansems of Els Weenink van LEV Laarbeek via nathalie.ansems@levgroep.nl, telefoon 06 485 328 93 of els.weenink@levgroep.nl, telefoon 06 486 045 00.

 • Laarbeeks vrijwilligerscompliment: schrijf je in voor een gratis workshop

  Wat zijn we zonder vrijwilligers? We zijn blij met de inzet van jullie allemaal en willen jullie graag bedanken. We nodigen jullie dan ook graag uit voor een gratis verrassingsworkshop op 16 april 2023 van 12.00 tot 16.00 uur. Je kunt inschrijven voor vier verschillende workshops: actief buiten, actief binnen, rustig buiten, of rustig binnen. Aanmelden kan tot 1 februari via www.laarbeekactief.nl/vrijwilligerscompliment. Vragen? Neem contact op met Piet Snijders van LEV Laarbeek via telefoon 06 404 921 37 of email piet.snijders@levgroep.nl.

  vrijwilligerscompliment

Contact

Telefoon: 0492 469 700

E-mail: gemeente@laarbeek.nl 

Bezoekadres:

Koppelstraat 37 
5741 GA Beek en Donk

Postadres:

Postbus 190
5740 AD Beek en Donk

Openingstijden 

Maandag, dinsdag, donderdag: 9.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 9.00 tot 19.30 uur
Vrijdag: 9.00 tot 12.30 uur

 

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Laarbeek