Leefbaarheidsbus ontmoetingscentrum -September 2023

Hoe ziet het Ontmoetingscentrum er in de toekomst uit? Laat het weten op 11 oktober!

Het Ontmoetingscentrum is dé plek in Beek en Donk voor inwoners en verenigingen om activiteiten te organiseren.Het huidige Ontmoetingscentrum is toe aan vernieuwing. Het gebouw is verouderd, niet duurzaam en de beschikbare ruimte sluit niet meer aan bij de behoeften en wensen die er leven in Beek en Donk. Genoeg redenen om het Ontmoetingscentrum te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat het gebouw in de toekomst weer optimaal ingezet wordt én bijdraagt aan de leefbaarheid in Beek en Donk. De gemeente Laarbeek onderzoekt daarom in samenwerking met de betroken partijen én u als inwoner op welke manier dat zou kunnen. We worden bij dit onderzoek geholpen en begeleid door adviesbureau Spectrum.

Kom naar de Leefbaarheidsbus!

Om het gebouw in de toekomst dé ontmoetingsplek van Beek en Donk te laten zijn, willen we natuurlijk horen waar u als inwoner behoefte aan heeft. Daarom bent u op woensdag 11 oktober 2023 van harte welkom om uw wensen te delen bij Leefbaarheidsbus in Beek en Donk. In de ochtend kunt u tussen 9 en 12 uur terecht bij de bus op de weekmarkt aan het Piet van Thielplein. Dezelfde middag staat de bus van 13 tot 16 uur op het Heuvelplein.

Vragenlijst

Bent u niet in de gelegenheid om deze dag naar de bus te komen? U kunt uw wensen en behoeften ook kenbaar maken door de online vragenlijst in te vullen op laarbeek.nl/ontmoetingscentrum. Deze vragenlijst kunt u invullen tussen 9 en 25 oktober. Heeft u hulp nodig bij het invullen van de vragenlijst? Kom dan naar het spreekuur van de dorpsondersteuner iedere maandag van 13 tot 15 uur in de Huiskamer van het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk.

Informatie
We zijn benieuwd naar uw ideeën en wensen over het Ontmoetingscentrum. De opbrengsten van alle gesprekken én de vragenlijst nemen we mee in de plannen voor het vernieuwde Ontmoetingscentrum. Meer informatie over de herontwikkeling van het Ontmoetingscentrum vindt u op https://www.laarbeek.nl/ontmoetingscentrumexterne-link-icoon. Mogen we op u rekenen? Graag tot ziens op 11 oktober óf vul de digitale vragenlijst in.