Ken jij Stichting Leergeld?

25 april 2024
Nieuwsoverzicht homepage

Heb jij moeite om rond te komen, of geldzorgen? Dan kan het zo zijn dat er bijvoorbeeld te weinig geld is om je kinderen te laten sporten, of leren zwemmen. Als dat zo is, is het goed om te weten dat Stichting Leergeld er is. Deze stichting kan je helpen als je moeilijk rond kunt komen, bijvoorbeeld door een bijdrage in de kosten om je kind te laten sporten, maar ook kunnen zij zorgen voor een (tweedehands) fiets, een (al dan niet gebruikte) laptop en kleding.

Wanneer kom je in aanmerking?

Heb jij een inkomen op bijstandsniveau of een minimaal of onregelmatig inkomen dan kun je terecht bij Stichting Leergeld. Je kunt zelf met hen contact opnemen.

Meer informatie?

Je kunt Stichting Leergeld op dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur en op vrijdag tussen van 9.15 tot 10.15 uur bellen via 06 509 797 25 of mailen via contact@gemert-bakel.leergeld.nl. Kijk op www.leergeldgemert.nlexterne-link-icoon voor alle informatie over Stichting Leergeld. 

Hulp om rond te komen

Kun jij moeilijk rondkomen en heb je hulp nodig? Misschien kom je in aanmerking voor een regeling zodat je beter rond kunt komen. Neem dan contact op met het Sociaal Team Laarbeek, telefoon 0492 469 707
e-mail sociaalteam@laarbeek.nl of kijk op laarbeek.nl/rondkomenexterne-link-icoon.